20th bday collectie Essence Cosmetics

Happy Birthday Essence Cosmetics!!  Het merk Essence bestaat 20 jaar en dat vieren we natuurlijk met een speciale make-up editie. De collectie is fun, jong en van goede kwaliteit! Benieuwd? Kom dan gezellig mijn blog meelezen…

 

Sunset style click & go nails

Het eerste product uit de 20th Bday collectie van Essence Cosmetics zijn de Sunset Style click & go nails. De click & go nails van Essence vind ik altijd erg fijn omdat je niet met lijm hoeft te werken. De plakstrips zitten er bovendien ook al op! Dus het is ook echt alleen de juiste maat uitkiezen en aanbrengen. Een nadeel van de click & go nails is dat ze erg snel loslaten. Wanneer ik bijv mijn broek omlaag moet doen voor de WC ben ik er al een aantal kwijt. Maar voor een mooie bijpassende make-up look of voor een PR event is het erg leuk, handig en snel!

 

20th bday20th bday 20th bday

 

Plumping lip glosses

Ik kocht deze twee lip glosses omdat ze onwijs cute eruit zien en dat terwijl ik eigenlijk geen gloss fan ben! Dat ik het aanbracht dat ik even de geur en tinteling doet mij denken aan zo een plumping effect. En natuurlijk had ik ook weer niet goed gelezen want beide glosses zijn ook plumping glosses. Naar mijn mening merk ik altijd weinig van een plumping effect en merk ik meer alleen de tinteling. Maar de glosses zien er wel erg cute uit (zie make-up look hieronder).

 

20th bday20th bday 20th bday 20th bday

 

Make beauty fun 20th Bday edition eyeshadow palette

Het oogschaduw palette ziet er op het eerste blik erg mooi uit. De buitenkant is een mooie kleurrijke blend en dat is de binnenkant ook! Ik ben mijn blog begonnen met onder andere Essence producten en nu een aantal jaar verder vind ik het erg leuk om te zien hoe het merk meegegroeid is. De palettes zijn zeker van kwaliteit verbeterd en het merk heeft een lekkere frisse jonge uitstraling. Ik blijf zeker Essence fan! Voor maar liefst €9,99 is het palette al van jou…

 

20th bday20th bday 20th bday20th bday

 

Swatches

Helaas heeft het palette geen namen, dat had het palette nog net iets beter gemaakt naar mijn mening. Ik heb de swatches even per rij van drie gedaan omdat de kleuren dan erg mooi bij mekaar in het rijtje zaten. Ik ben erg tevreden over de swatches, de eerste gele rij had me echt SHOOOK maar de rest van de swatches zijn ook allemaal erg mooi en gemakkelijk gelukt. So far so good dus!

 

 

Make-up look

Omdat het palette helaas geen namen heeft vind ik het vaak wat lastiger uitleggen welke kleuren ik heb gebruikt. Nu heb ik voor deze make-up look gelukkig niet zo heel veel kleuren gebruikt. Uit de bovenste rij heb ik de roze matte en paarse shimmer gebruikt. Uit de middelste rij heb ik de gele matte en paarse matte kleur gebruikt. En uit de onderste rij heb ik de gele shimmer gebruikt. Hoewel de kleuren zelf erg mooi en goed gepigmenteerd waren ben ik zelf niet helemaal tevreden over mijn make-up look. De gele/ paarse blend die ik voor ogen had is niet helemaal geworden wat ik graag wilde. Aan het palette ligt het in ieder geval zeker niet want de pigmentatie was super en de blending ook erg gemakkelijk!

 

20th bday20th bday

 

Wat vind jij van de 20th Bday collectie van Essence?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.