Hydro gel eye patches Essence Cosmetics

Ik gebruik het liefste dagelijks eye patches omdat ik daar ook bij regelmatig gebruik goed resultaat van zie. Maar daarnaast is het ook gewoon heerlijk om te gebruiken en even wat me-time te hebben. Een van de nieuwste Essence uitbreidingen is eindelijk een grootverpakking van de eye patches. Kom je gezellig meelezen?

 

Essence hydro gel eye patches

Ik was super enthousiast toen ik deze Essence hydro gel eye patches in grootverpakking van 30 paar (60 stuks) zag! Ik schreeuw namelijk al veel langer dat ik de eye patches onwijs graag gebruik maar het zonde vind om zoveel plastic verpakkingen te moeten weggooien voor eenmalige pads. Dit was dan ook een van de items die ik uit de collectie update per direct kocht! De Hydro gel eye patches zorgen ervoor dat de huid heerlijk verkoelt en verzorgt wordt door onder andere de Hyaluronzuur in de patches. Allereerst vind ik de verpakking er erg leuk en lekker vrolijk en girly uitzien. Het oog wilt natuurlijk ook altijd wel wat hebben! Maar ook de patches zelf zien er erg leuk pink & sparkly uit.

Voor maar liefst 30 paar betaal je maar €7.95 onder andere bij Boozyshop. Dit is ook echt aanzienlijk goedkoper dan de patches per stuk aan te schaffen dus hier ben ik wel echt heel erg blij mee…

 

Hydro gel eye patches Hydro gel eye patches Hydro gel eye patches

 

Hoe gebruik je de eye patches?

In de verpakking zit een bijgeleverde spatel. Ik ben zelf wat meer fan van de kleine pincetjes die bijvoorbeeld bij Revolution erin zitten. Deze pakken de patches net wat gemakkelijker op dat zo een spatula. Ik heb dan ook echt wel wat moeite gehad om er al 1 op te kunnen pakken voor een foto omdat alles weg glibbert. De eye patches kun je zowel met de dikke rand naar binnen als de dikke rand naar buiten gebruiken. Ik doe vaak de dikke rand binnen omdat ik daar de meeste kringen heb zitten. Daarna laat je de patches eigenlijk gewoon 15 minuten zitten en geniet je van wat rustige me-time. Het resterende serum kun je hierna inmasseren maar bij mij zijn de pads eigenlijk altijd wel opgedroogd. Wat mij betreft zijn deze Hydro gel eye patches zeker een dikke aanbeveling!

 

Hydro gel eye patches Hydro gel eye patches Hydro gel eye patches

 

Wat vind jij van deze Hydro gel eye patches van Essence?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.