Norvina mini collectie volume 2 palette

Ik ben wel blij dat ik eerst de mini serie van de Anastasia Beverly Hills Norvina collectie gehaald heb. Ik ben er nu namelijk nog niet helemaal over uit of ik de full size palettes wel wil gaan aanschaffen voor dat geld. In ieder geval is volume 2 mijn favoriet van deze mini’s, lees je mee verder?

 

Norvina vol 2 palette

Het tweede norvina mini palette vol 2 ziet er heel anders uit. Deze kleuren zijn een stuk zachter en uiteraard ook een hele andere selectie aan kleuren. Ik vind het overigens een hele goede verdeling tussen matte kleuren en shimmers. Deze is namelijk 7 matte om 2 shimmers en dat zouden echt meer merken moeten doen die mini palettes uitbrengen.

 

NorvinaNorvina NorvinaNorvina

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren A1, A2 en A3. De tweede rij swatches bevat de kleuren B1, B2 en B3. En de derde rij swatches bevat de kleuren C1, C2 en C3. De swatches zien er echt top uit, ik ben erg benieuwd hoe deze fellere kleuren eruit gaan zien op de ogen. Wellicht is het wel een mooie combinatie voor een all matte look.

 

 

Make-up looks

Het lijkt wel een toeval zoals bij het ABH Norvina mini vol 1 palette dat ik ook met mijn tweede look niet tevreden was haha. Met mijn eerste ben ik dan wel weer meer dan tevreden. Dit keer heb ik besloten om geen glitter meer toe te voegen aan de cut crease maar deze clean te houden. Ik heb gebruik gemaakt van de kleuren A1 (matte) en B2 (matte). Als liefhebber van groene oogschaduw looks ben ik erg tevreden over deze kleuren en de pigmentatie.

Voor mijn tweede look daarin tegen ben ik misschien een beetje teveel all in gegaan. Ik wil deze look nog eens over gaan doen, maar dan alleen met de gele en twee oranje kleuren als een soort sunset look. Voor deze tweede look had ik bijna alle matte kleuren gebruikt en dat was misschien een beetje teveel van het goede. De shimmerlijn was ik overigens vergeten toe te voegen dit deed ik op het laatst nog. Helaas bleek deze shimmer C2 een enorme fall out te hebben wat op mijn nepwimpers is beland. Ik zag dit helaas pas op de computer bij de close ups.

 

NorvinaNorvina

 

Wat vind jij van de Norvina mini vol 2?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.