5 in a box palettes van Catrice

De nieuwe herfstcollectie van Catrice is een echte hit bij mij dit jaar. Naast de True skin concealer en foundation waren ook deze 5 in a box palettes op mijn wishlist beland. Gelukkig had ik ze al snel gevonden en kon ik niet wachten om ze te testen. Lees je mee?

 

5 in a box – 010 Golden Nude Look

Er zijn vier verschillende varianten van de 5 in a box oogschaduw palettes. Ik vind de palettes wel iets weghebben van de E.L.F. palettes alleen hebben deze 4 pan oogschaduw maar ook van de Natasha Denona palettes. Al heb ik hier zelf niks van omdat ik ND persoonlijk te duur vind. Het eerste palette is het 010 Golden Nude Look palette. Het eerste palette bevat voornamelijk bruintinten/nudetinten en is echt ideaal voor de herfst. De verdeling van 2 shimmers en 3 matte kleuren in het palette vind ik eigenlijk ook helemaal top.

 

5 in a box 5 in a box

 

Make-up looks

In mijn eerste make-up look heb ik alle kleuren uit het palette gebruikt. Bij mijn tweede look heb ik de twee donkerste matte kleuren gebruikt en de donkerste shimmer gebruikt. Ik vind de kleuren eigenlijk nog beter dan tijdens het swatchen en daar waren ze al erg mooi en goed. Ik ben met elke look maar max 20 minuten bezig geweest omdat de kleuren zo gemakkelijk werkten. Het eerste palette is wat bij betreft dus zeker een budget topper!

 

5 in a box5 in a box

 

5 in a box – 020 Soft Rose Look

Het tweede 5 in a box palette N020 Soft Rose Look past betreft kleuren ook helemaal in mijn straatje vooral de matte oudroze look (3e kleur) ziet er echt super uit. Ook deze kleuren waren erg gemakkelijk en mooi te swatchen

 

5 in a box 5 in a box

 

Make-up looks

Ik heb met alle vier de palettes een beetje geprobeerd om dezelfde looks te maken zodat ik goed het verschil kon zien. In de eerste look heb ik dus weer alle kleurtjes uit het palette gebruikt. In mijn tweede look heb ik de twee donkerste matte kleuren gebruikt en de de donkerste shimmer. Ook deze shimmer is echt waanzinnig mooi en ziet er zowel mooi uit all over the lid als met alleen een streep zoals de tweede look. Ook het tweede palette is wat mij betreft dus weer een echte budget topper!

 

5 in a box5 in a box

 

5 in a box – 030 Warm Spice Look

Het derde palette is echt een heerlijk herfst palette en net even wat anders door de warmere kleuren erin. De tweede matte kleur had van mij nog wel iets donkerder gemogen maar in het hele rijtje past die eigenlijk ook wel weer heel goed. De swatchen van dit palette waren zoals je kunt zien weer echt waanzinnig gemakkelijk en voor een budget merk als Catrice echt waanzinnig goed gepigmenteerd. Catrice is really stepping it up!!

 

5 in a box 5 in a box

 

Make-up looks

Ook in deze eerste look heb ik weer alle kleurtjes gebruikt, ik ben persoonlijk echt verliefd op de oranje shimmers uit dit palette en hoe eenvoudig deze te gebruiken zijn. In de tweede look heb ik weer de twee donkerste matte kleuren gebruikt en de donkerste shimmer. Hoewel het voor de spiegel leek alsof ik de lijn goed getrokken had hangt deze toch nog iets boven de look. Geen idee hoe ik het voor mekaar gekregen heb maar goed de look mocht er wat mij betreft alsnog mee door. Mocht je voor een warme herfst look willen gaan dan is dit palette echt een must have in jouw stash!

 

5 in a box5 in a box

 

5 in a box – 040 Modern Smokey Look

Het laatste palette modern smokey look heeft de koelste tinten van al deze palettes. De middelste kleur had wat mij betreft alleen een wat meer blauwige kleur mogen zijn zoals de rechter twee kleuren. Want het zijn voornamelijk de rechtste twee welke mijn oog continue trekken. De swatches van dit palette zijn ook echt weer helemaal top.

 

5 in a box 5 in a box

 

Make-up looks

Ook voor deze look geld weer dat ik in de eerste look alle kleuren heb gebruikt en in de tweede look de twee donkerste matte kleuren en de donkerste shimmer. Op deze tweede look komt een beetje naar voren wat ik bedoelde met dat ik de middelste matte kleur (bruin) niet helemaal erbij vind passen. Uiteindelijk vind ik de look nog best redelijk geworden maar is het echt de blauwe shimmer welke de aandacht steelt. Dit palette moet je wel echt aanspreken qua kleuren en ik wilde ze ook echt alle 4 hebben voor mijn review. Maar dit palette vind ik op de blauwe shimmer na wel echt het minste van alle vier helaas.

 

5 in a box5 in a box

 

Welk palette vind jij het mooist van deze vier? Heb jij zelf al een van de boxes uitgeprobeerd?

3 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.