Qiriness home spa kit

Elke vrouw of het nou een hardwerkende moeder, vrouwelijke ondernemer of Boss Babe is verdient wat heerlijke ME-TIME! De Qiriness lijn bevat 6 skincare lijnen waaronder de SPA at home producten. Ze hebben ook zelfs een lijn voor mannen! Benieuwd? Kom dan gezellig meelezen…

 

Qiriness Ritual home spa kit

Waar staat het merk Qiriness voor? Met maar liefst 94% aan natuurlijke ingrediënten krijg je een behandeling die niet alleen goed is voor de huid maar ook voor de geest! De SPA ervaring voor thuis is een combinatie van unieke cosmetische knowhow en professionele schoonheidsbehandeling. Belangrijk is omdat dit in een heerlijke ZEN (privacy) omgeving te gebruiken om een echte SPA ervaring na te bootsen. Het home SPA kit kost maar liefst €16,95 bij de webshop Beautytasting. Overigens is het alvast een super leuk cadeau ideetje voor de feestdagen welke alweer om de hoek staan!

 

Wat bevat het SPA kit?

In de juiste volgorde begin je met de Radiant Enzymatic Buffing cream. Hiermee kun je de huid scrubben en dode huidcellen verwijderen, maar ook de poriën komen alvast open te staan. Hierna kun je met de Herbal facial steam bath de huid stomen en te ontgiftigen. Vervolgens is stap drie een een heerlijke laag van het Radiance & Energy masker aanbrengen. En als laatste finishing stap gebruik je het Radiance Booster sheetmasker. Na deze vier stappen is je huid weer heerlijk zacht met een fantastische glow en een heerlijk ZEN gevoel!

 

Qiriness

 

Radiant Enzymatic Buffing Cream

Je brengt deze met een dunne laag aan op het gezicht. Nadat de cream opgedroogd is masseer je deze met ronddraaiende bewegingen over de huid in. Wanneer alle crème verdwenen is spoel je je gezicht af met water.

 

QirinessQiriness

 

Herbal Facial Steam Bath

Vul een kom met 1 liter kokend water en laat de tablet oplossen. Vervolgens ga je met je gezicht met daaroverheen een handdoek 5 tot maximaal 10 minuten stomen. Je kunt de tablet ook gebruiken in een gezichtssauna maar dit hebben we natuurlijk niet allemaal thuis!

 

Qiriness

 

Radiance & Energy Masker

Van het masker kun je een royale laag op de huid aanbrengen. Het masker bevat bolletjes en daarom moet je het masker eerst een paar minuten in de huid masseren zodat deze knappen. Vervolgens laat je het masker 10 tot 15 minuten inwerken. Hierna kun je het afspoelen met water.

 

Qiriness

 

Radiance Booster Sheetmasker

Als laatste stap breng je het sheetmasker aan op een droge huid. Het masker heeft een inwerktijd van minimaal 15 tot maximaal 20 minuten nodig! Het overgebleven serum kun je voorzichtig in de huid masseren.

 

QirinessQiriness

 

Heb jij weleens een lekker Home SPA thuis gecreëerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.