Made by Mitchell head in the clouds palette

Wat mij betreft is het nieuwe make-up merk Made by Mitchell zeker eentje welke je moet leren kennen. En nog beter iets van in je stash moet hebben!

 

Made by Mitchell head in the clouds palette

De palettes van het merk Made by Mitchell spraken mij direct aan. Het eerste grote palette is het head in the clouds palette, deze kleuren zijn voornamelijk wat feller/gekleurder dan het tweede palette feet on the ground. Met het head in the clouds palette kun je veel artistieke kanten op, het is geen dagelijks palette. Maar je kunt je er zeker goed mee uitleven. Het palette is helaas niet in NL of Europa te bestellen, het merk komt namelijk uit de UK en die horen helaas sinds dit jaar niet meer bij Europa. Je kunt dus naast de kosten van het palette + bezorgkosten ook te maken krijgen met eventuele douane kosten. Dit was bij mij op een bestelling van €90,- (alledrie de palettes) ca €27,-

 

Made by Mitchell Made by MitchellMade by Mitchell Made by MitchellMade by Mitchell

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Walter, Better Days, Shepherd’s Delight, Cockpit en Dusk. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Bora blue, Lucid, Eclipse, Ufhoe en Skywalker. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Sunburn, Golden Hour, Doris Day, Nyt Nympha en Clouded. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Purps & Caicos, Dawn, Twinkul, Banana Skies en Midnight. De vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Hi Honey, Pink Eye, Mmmmarmelade, Soda Skies en Night shift.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Nyt Nympho (matte), Purps  & Caicos (matte), Midnight (matte) en Clouded (shimmer) gebruikt. Ik heb de look eerst zo gefotografeerd en daarna nog wat strass steentjes eraan toegevoegd. De kleuren waren vrij gemakkelijk in gebruik en vooral de roze kleur Nyt Nympho vind ik echt waanzinnig. Deze zou ik zeker nog eens los willen gebruiken in een look. De twee paarse matte kleuren waren ook goed gepigmenteerd, weinig fall out en verrassend genoeg liet het eigenlijk weinig stains achter.

 

Made by MitchellMade by Mitchell  Made by MitchellMade by Mitchell

 

Voor mijn tweede make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Bora Blue (matte), Cockpit (matte) en Walter (matte). Ik ben erg tevreden over het palette, de kleuren en de pigmentatie. De fall out is ook nihil tot geen dus dat is ook erg fijn werken. De geweldige blauwe liquid lipstick welke mooi bij deze look past is van Jeffree Star Cosmetics. Deze zit ook in het equality liquid lipstick set en heet Breakfast at Tiffany’s. Een review van dit set komt volgende week online!

 

Made by MitchellMade by Mitchell

 

Wat vind jij van het head in the clouds palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.