35M Boss Mood eyeshadow palette Morphe

Het Morphe 35M Boss Mood oogschaduw palette is helaas ook zo een palette welke ik fantastisch vond maar toch op de stapel is beland. Maar daarom heb ik deze Morphe maand geïntroduceerd zodat ik in deze maand al mijn nog liggende Morphe palettes kon gebruiken. Vandaag is dan ook het 35M Boss Mood palette aan de beurt. Kom je gezellig meelezen?

 

35M Boss Mood eyeshadow palette

Het Morphe 35M Boss Mood eyeshadow palette trok mij voornamelijk vanwege de mooie herfstige kleuren erin. De groene kleuren spreken mij natuurlijk gelijk al aan. Maar de rest van de kleuren deed mij gelijk aan een mooie kleurrijke herfst denken. Maar ook de shimmers erin zien er gewoon waanzinnig uit! Ik kocht het palette overigens in een onwijs goede sale met 50% korting waardoor het palette nog aantrekkelijker werd. Het 35M Boss Mood palette is nog steeds te koop voor een leuk prijsje van €24,- bij Morphe zelf. Voor een palette van deze kwaliteit en met ook nog eens 35 pan is dat echt een waanzinnig goede prijs!

 

35M Boss Mood 35M Boss Mood35M Boss Mood 35M Boss Mood35M Boss Mood

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Light Of The Party, Popstar, Stroke Of Luck, Express Yo’Self, Nude Tude, Green With Envy en Sheen Stealer. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Stand Out, Bold Moves, Electric Energy, Hello Sunshine, Play It Cool, Hawt Stuff en Peachy Keen. Ik ben gek op groene oogschaduw dus met deze twee mooie rijen kan ik alleen maar onwijs gelukkig zijn.

 

 

De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Fired Up, Bright Eyes, Bossy AF, FOTD, Talk Dirty, Hot To Trot en Sparks Fly. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Confidence, Red Carpet, Power Slayer, Daredevil, Vampy Vixen, Sweet Beets en Color Persona. De vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Transformer, Center Of Attention, Indi-Glow Kween, Grape Expectations, Candy Crush, Sultry Ways en Black Magic.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Play it Cool (matte). Deze kleur heb ik als de achtergrond gebruikt all over lid en hierna een cut crease gemaakt. Daarna heb ik de volgende kleuren met mekaar geblend. Green with Envy (matte), Nude Tude (matte), Express Yo’Self (matte), Hello Sunshine (matte) en Stroke of Luck (matte). De shimmerlijn heb ik gemaakt met een losse glitter van Paintglow. Ik ben erg tevreden over deze eerste make-up look, de kleuren waren erg gemakkelijk om te gebruiken. Ik ben ook helemaal niet lang bezig geweest met de make-up look zelf maar meer met de rest eromheen. En dat zegt toch wel hoe fijn het palette eigenlijk is. Ik ga hier zeker nog meer make-up looks mee maken te komende tijd.

 

35M Boss Mood35M Boss Mood  

 

Wat vind jij van het 35M Boss Mood palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.