Blood money liquid lipstickset Jeffree Star

Uiteraard kocht ik naast het Blood money oogschaduw palette ook het liquid lipstickset van Jeffree Star Cosmetics. Niet alle kleuren kunnen misschien doorgaan voor dagelijks. Maar de liquid lipsticks zijn ook altijd goed te gebruiken als liquid eyeshadow. Lees je mee verder?

 

Blood money liquid lipstickset

Het Blood money liquid lipstickset bevat 8 verschillende kleuren en uiteraard bijpassend het palette in groenachtige shades. Er zit 1 shimmer in het set en de overige 7 kleuren hebben een matte afwerking. Een aantal kleuren zien er wat heavy uit maar vond ik uiteindelijk wel erg mooi op de lippen. Het set kost €54,- bij Beautybay maar het set is ook bij The Make-up Spot te koop.

 

blood money liquid lipstickset blood money liquid lipsticksetblood money liquid lipstickset

 

Bankroll

De allereerste kleur Bankroll heeft een shimmer afwerking en hoewel deze kleur er best heftig uitziet in de verpakking vind ik m echt geweldig! Naast een liquid lipstick zou deze ook perfect zijn als liquid eyeshadow!

 

blood money liquid lipstickset blood money liquid lipstickset

 

Dead Presidents

Het tweede kleurtje Dead Presidents heeft een matte afwerking. Ik was niet zo verbijsterd over de kleur tijdens het swatchen maar op de lipswatch vind ik het uiteindelijk wel een super mooie kleur.

 

blood money liquid lipstickset blood money liquid lipstickset

 

High Society

High Society is ook een matte kleur en de lichtste uit het set. Ik wist niet helemaal of dit minty kleurtje mij wel zou gaan staan maar ik vind het zeker niet verkeerd. Ook deze kleur zou ik wel gebruiken als een liquid eyeshadow.

 

blood money liquid lipstickset blood money liquid lipstickset

 

Dirty Money

Dirty Money is ook een matte kleur en eentje welke mij met swatchen niet zo trok maar eenmaal op de lippen een stuk mooier is. Dit kleurtje ga ik ook zeker vaker gebruiken.

 

blood money liquid lipstickset blood money liquid lipstickset

 

Special Order

Over de kleur Special Order ben ik nog niet helemaal uit. Ik vind het wel een bijzonder kleurtje en het heeft wel iets maar ik zou deze dan weer niet heel snel gebruiken. Misschien dat deze kleur wel heel mooi staat bij een herfstlook.

 

blood money liquid lipstickset blood money liquid lipstickset

 

Deep Pockets

Het kleurtje Deep Pockets is volgens mij het donkerste kleurtje uit het set. Het is een mooie chocolade bruine kleur en zeker wel een kleurtje wat ik regelmatig zou gebruiken bij make-up looks.

 

blood money liquid lipstickset blood money liquid lipstickset

 

Crocodile Tears

Crocodile Tears vind ik een bijzonder mooi groen kleurtje. Het is dan weer geen kleur die ik dagelijks zou gebruiken maar voor een gaaf effect bij een make-up look zeker wel zou dragen.

 

blood money liquid lipstickset blood money liquid lipstickset

 

Karma

Het kleurtje Karma vind ik dan weer niet heel bijzonder of mooi en is eigenlijk jammer om mee af te sluiten. Maar uiteraard kan niet alles in zo een setje bevallen. Ik ga het kleurtje wel bewaren wellicht dat ik deze later nog eens erbij pak.

 

blood money liquid lipstickset blood money liquid lipstickset

 

Welk kleurtje is jouw favoriet?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.