FotocadeauNL – Foto puzzle en muismat

Ik kreeg een onwijs leuk mailtje van Fotocadeau.nl of ik een fotopuzzel wilde laten maken voor mijn blog. Ik wilde in eerste instantie natuurlijk een puzzel van mijn dochter laten maken. Maar ik zet mijn dochter niet zo graag op het internet dus koos ik voor een van mijn meest recente looks waar ik onwijs trots op was. Kom je gezellig meelezen?

 

FotocadeauNL – Muismat

Voordat ik overga op de fotopuzzel wilde ik eerst de FotocadeauNL muismat met logo laten zien. Ik was wel weer eens toe aan een nieuwe muismat en met mijn logo staat altijd wel leuk als ik voor mijn blog op de computer bezig ben. Helaas is de muismat wel iets te groot voor mijn bureau wellicht omdat die rond is maar toch heb ik m lekker in gebruik. Naast puzzles en muismatten kun je ook nog een hoop andere items zoals een sleutelhanger bestellen.

 

FotocadeauNL

 

FotocadeauNL – Fotopuzzel

Voor de fotopuzzel koos ik voor de verpakking met de foto ook voorop de doos en met 500 puzzel stukjes. De doos ziet er erg mooi uit de foto ziet er ook van goede kwaliteit uit en naast dat zoiets leuk is om voor jezelf te bestellen zou het ook erg leuk zijn om cadeau te doen. Zo heb ik mijn ouders ook een fotopuzzel van Isabelle cadeau toegestuurd waar ze heel erg blij mee waren. Vroeger maakte ik eigenlijk regelmatig wel een puzzel maar dat zijn de afgelopen jaren meer kinderpuzzels van max 100 stukjes geweest. Ik wil deze echter gaan opplakken in een fotoframe om in de make-up kamer te hangen dus ik begon enthousiast met de puzzel.

 

FotocadeauNL FotocadeauNL

 

De puzzel is van erg goede kwaliteit de randjes en hoekjes zijn erg mooi en breken niet snel af. Het uiteindelijke resultaat moet ik nog in een fotolijstje plakken en ophangen maar ook dit resultaat komt deze week nog in de blog terecht. Ben je in de tussentijd ook benieuwd geworden naar een fotopuzzel? Bekijk dan zeker even de website van FotocadeauNL.

 

Heb jij al een fotopuzzel als deko thuis hangen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.