Beauty has NO limits Lookfantastic

Ik ben eindelijk weer bij met al mijn beautyboxen en nu kan ik de maandelijkse boxen dus weer mooi op tijd unboxen. Vandaag de Maart beautybox van Lookfantastic met als thema Beauty has NO limits. Iets waar ik het zeker mee eens ben! Benieuwd naar de inhoud? Kom dan gezellig meelezen…

 

Emma Hardie hydrating mist

Het eerste product uit de Beauty has NO limits Lookfantastic beautybox is van het merk Emma Hardie en dat merk is mij zelf nog niet bekend. Het gaat om een Plump & Glow hydrating mist welke onder andere hyaluronic acid en aloë vera bevat. Het beschermt de huid tegen externe invloeden en geeft de huid een mooie glow. Je kunt het zowel met als zonder make-up gebruiken. Ik ben hier zeker wel benieuwd naar!

 

Beauty

 

Neom overnight facial crème

Het merk Neom is mij ook nog niet bekend maar de Perfect night’s sleep overnight facial crème klinkt wel heel erg goed. Helaas bevat de verpakking maar 10 ml wat ik zelf altijd erg weinig vind om te kunnen beslissen of ik een fullsize verpakking zou willen aanschaffen. Bovendien geeft de informatie aan dat je deze het beste kunt gebruiken na de sleep face oil uit dezelfde lijn. Maar deze zit dan niet erbij in de box. Toch ga ik de crème wel graag uitproberen…

 

 

Wet N Wild eyeshadow palette

Van de Wet N Wild eyeshadow palettes zijn er twee verschillende varianten in de boxen welke je heb gekregen kan dus erg verschillen. Ik heb het Nude Awakening palette gekregen wat gewoon een mooi nude palette is maar het blaast mij zeker niet weg van enthousiasme. Ik denk dat ik dit palette ongebruikt weg ga geven…

 

Beauty

 

Morrocan oil treatment

Dan zijn er dit keer een paar opties voor deze maand en de Moroccan oil treatment ben ik helaas misgelopen. Dit had ik wel heel graag eens willen uitproberen!

 

Physicans Formula highlighter

Van deze highlighter zitten er drie verschillende varianten verspreid in de boxen welke je heb gekregen kan dus wisselen met iemand anders! Ik heb zelf de kleur Petal Glow ontvangen en op het eerste blik ziet deze er perfect uit voor mij. Ik probeer heel graag eens iets van dit merk uit!

 

Beauty

 

Cetaphil lotion

Ook dit product was weer een optie welke ik ben misgelopen. Ik probeer graag eens iets van het merk Cetaphil uit maar bodylotions heb ik al onwijs veel dus dit vind ik niet heel erg.

 

Invisibobble

Het merk Invisibobble is mij zeker wel bekend en ik gebruik de bobbles ook erg graag. Ik heb een driedelige verpakking ontvangen in een mooie rose kleur.

 

Beauty

 

First Aid Beauty body lotion

Het merk First Aid Beauty kom ik wel vaker tegen in beautyboxen maar tot nu toe meestal iets anders. Dit keer zit er een body lotion in en omdat tot nu toe alles van het merk wel bevallen is probeer ik dit graag eens uit…

 

 

Welk product zou jij het liefst willen ontvangen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.