Icee red cherry palette Glamlite

De laatste van drie review over de Glamlite Icee collectie. En vandaag is dat het Icee red cherry oogschaduw palette. Of het palette net zo goed bevalt als de Icee blue raspberry lees je in deze blog. Kom je gezellig meelezen?

 

Glamlite Icee red cherry eyeshadow palette

Uiteraard zou ik niet voldaan zijn als ik het Icee red cherry oogschaduw palette ook niet had. Deze twee palettes horen gewoon allebei in je collectie en waarom dan ook niet samen gebruiken in een make up look? Ook het Glamlite Icee red cherry oogschaduw palette bevat 12 pan oogschaduw waarvan 7 mattes en 5 shimmers). Mocht je van kleur houden en van fel houden dan is dit palette er zeker een voor jouw collectie. Voor maar €29,95 kun je het palette bij Boozyshop kopen. Ik vind dit zelf een erg goede prijs als je bijvoorbeeld vergelijkt met Huda Beauty of Jeffree Star Cosmetics. De kwaliteit is gewoon super goed al dan niet beter en de helft van de prijs van deze twee andere high end merken.

 

Icee red cherry Icee red cherryIcee red cherry Icee red cherryIcee red cherry

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: White Cherry, Cool Taste, Colorful Tonque en Epic. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Fruity, Flavorific, Wild Cherry en Smile. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Funtastic, Treat, Frosted Cherry en Sweet. Ook deze swatches zien er weer waanzinnig goed uit en meer kan ik er niet over zeggen. Door naar de make-up look!

 

 

Make-up look

Voor deze eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Sweet (matte), Treat (matte), Wild Cherry (matte), Flavorific (matte), Epic (matte), Cool Taste (matte) en Colorful Tonque (shimmer). Ook deze kleuren waren net zoals het Icee blue raspberry palette onwijs gemakkelijk in het gebruik. De kleuren zijn zo gepigmenteerd dat je weinig nodig heb en de kleuren blenden als een droom. Dit ook allemaal met heel weinig tot geen fall-out. Ook dit Icee red cherry palette zal ik de komende tijd vaker gaan gebruiken.

 

 

Wat vind jij van het Icee red palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.