Neonude eyeshadow palette Catrice Cosmetics

Soms loop je ergens tegenaan waar je eigenlijk nog niets over gezien of gehoord had. Zo was het in dit geval ook met het Neonude eyeshadow palette van Catrice. De 3 felle kleurtjes in het palette doen mij ook gelijk denken aan de felle kleurtjes uit de nagellak collectie. Lees je mee verder?

 

Neonude eyeshadow palette

Het Neonude eyeshadow palette kwam ik eigenlijk per toeval bij de DM tegen. Ik had hier helemaal niets over gelezen en ook niets over gehoord. Wel had ik de felle kleurtjes nagellak uit de Neonude collectie een tijd daarvoor al gekocht. Op het palette staat overigens dat het een limited edition is voor de DM dus ik ga er niet vanuit dat dit palette naar Nederland zal komen. Het palette kostte €14,95 wat een prima prijs is voor dit formaat palette van het merk Catrice.

Wat ik op het eerste blik wel jammer vond is dat ik mij kon herinneren dat ik 4 felle kleuren van de Neonude nagellak collectie getest had. In dit palette zie ik er helaas maar 3 wat ik dan weer iets vind tegenvallen.

 

Neonude eyeshadow paletteNeonude eyeshadow palette Neonude eyeshadow paletteNeonude eyeshadow palette

 

Swatches

Helaas bevat het palette geen oogschaduw namen waardoor ik de swatches niet kan benoemen. Maar vanzelfsprekend heb ik per rij de swatches gedaan. De swatches vind ik eigenlijk best goed eruit zien en de felle kleuren springen er ook echt wel uit! Deze wil ik ook wel zeker in een make-up look gaan gebruiken uiteraard.

 

 

Make-up looks

Mijn eerste look heb ik vrij nude gehouden en is ook voor mij een gewone draagbare dagelijkse look. De tweede look moest natuurlijk wel knallen met de neon kleuren uit het palette. Ik twijfelde nog heel erg om mijn derde look wel erbij te posten. Ik ben hier namelijk niet echt tevreden over maar de kleuren zelf zijn wel erg mooi en goed gepigmenteerd. Daarnaast kan niet alles perfect zijn i’m still learning!

 

Neonude eyeshadow palette Neonude eyeshadow paletteNeonude eyeshadow palette

 

Wat vind jij van het Neonude palette

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.