18A Blue ya away palette Morphe

Blauwe oogschaduw is misschien niet iedereen zijn eerste keuze. Maar ik ben de kleur blauw naast groen wel steeds meer gaan waarderen. Inmiddels is het ook een van mijn favoriete kleur om make-up looks mee te maken. Kom je meelezen?

 

Morphe 18A Blue ya away palette

Een van mijn nieuwste aanwinsten was nog het Morphe 18A Blue ya away palette. Ik ben echt een groot fan van Morphe en naast de grote palettes heb ik inmiddels ook een aantal kleinere palettes gekocht. Het 18B make banks palette is nog steeds een van mijn favorieten. Maar ook het 18S sunset beats is zeker een mooi palette. Het enige wat ik jammer vind is de saaie uitstraling, het ziet er gewoon boring uit op de make-up tafel en daarom heb ik ze ook niet vooraan staan. Inmiddels heeft Morphe daar verandering in gebracht en baal ik nu wel onwijs dat ik deze 3 al heb want de nieuwe verpakkingen zijn wel echt super mooi!

 

18A blue ya away18A blue ya away 18A blue ya away18A blue ya away 18A blue ya away18A blue ya away

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Opening act, BTS, Star attraction, Preview, Standing 0 en Celeb status. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Encore, Indiglow, Sapphired up, So dazzlin, Sky’s the limit en Self azured. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Autograph, Headliner, Applause, Swagger, Whoa show en Sold out. Ik vind de swatches zeker niet slecht maar ik ben toch ook niet helemaal weggeblazen. Een aantal kleuren zijn wel waanzinnig mooi maar vooral de laatste rij (op de eerste zilveren na) raakt mij niet echt.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Headliner (matte), Sky’s the limit (matte), Indiglow (matte) en Celeb status (shimmer). Ik ben wel erg blij geworden met deze look. De kleuren blenden erg gemakkelijk en zijn ook goed gepigmenteerd. Het is toch wel echt de shimmer Celeb status waar ik verliefd op ben geworden! Wat een gave en mooie kleur!

 

 

Wat is jouw favoriete Morphe palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.