Fun is in the air palette Moira

Mijn allereerste eyeshadow palette van het met merk Moira. Het fun is in the air palette is een onwijs leuk creatief, vrolijk en kleurrijk palette. Het begint al met het openen van de verpakking… Kom je gezellig meelezen?

 

Moira fun is in the air palette

Het Fun is in the air palette van Moira heeft mij zeker wel nieuwsgierig gemaakt naar het merk. Allereerst de verpakking welke te cute is! De leuke plattegrond als een soort attractie park. Het palette zelf met de vrolijke kleuren erin maar ook de tickets erin. Het is gewoon allemaal super leuk en creatief gedaan. Daarnaast is het ook nog eens een betaalbaar palette van maar liefst €22,49 en verkrijgbaar bij Boozyshop. Uiteraard kun je ook op de website van Moira bestellen maar ik geloof dat er dan import kosten bijkomen.

 

Fun is in the air Fun is in the air Fun is in the air Fun is in the air Fun is in the airFun is in the airFun is in the air

 

Close ups

Ik wilde ook graag wat close ups laten zien van deze prachtige kleuren en natuurlijk ook de leuke patroontjes erin gedrukt!

 

Fun is in the air

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Oh! yes, Happiness, Mu, Can’t wait en Memorable. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Fun times, In the air, Merry go round, Limitless en I owe you!. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Cotton candy, Here for the thrill, Carpe diem, Moiraland en Do good. Voor mijn eerste Moira palette is de indruk so far so good. Vooral de lekkere felle kleurtjes preken mij zeker aan en zien er goed gepigmenteerd uit.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het Moira life is fun palette wilde ik ook echts funs en kleurrijks maken. Ik raakte geïnspireerd door de leuke ballonnen op de verpakking en besloot om wat hartjes ballonnen uit te gaan proberen. Ik ben begonnen met de kleur Mu (matte) en heb daarna wat van de kleur Here for the thrill (matte) aangebracht. Deze heb ik geblend met de kleur Merry-Go Round (matte). Hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt, waarna ik dezelfde drie kleuren als een soort eyeshadow wing heb aangebracht. Vervolgens heb ik met de kleur Cotton Candy de rest van het ooglid opgevuld. Ik ben zelf heel erg tevreden over deze eerste make-up look. De kleuren waren super gemakkelijk om mee te werken en zijn ook erg goed gepigmenteerd! Ik kijk er zeker naar uit om nog meer moois met het palette te gaan maken…

 

Fun is in the air Fun is in the air

 

Wat vind jij van het fun is in the air palette van Moira?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.