Neon heat water activated pigment Revolution

Zoals mijn vorige review over de dip eyeliners van Revolution al liet blijken ben ik steeds meer aan het uitproberen met eyeliners. Zo heb ik de laatste tijd wat duurdere merken zoals Suva gekocht. Maar wilde ik ook de goedkopere variant van Revolution uitproberen. Kom je meelezen?

 

Revolution neon heat

Het Revolution neon heat set is een hydra liner set met vier verschillende kleuren. Deze kleuren passen ideaal bij de zomer, vandaar ook de naam Neon heat. Het set bevat de volgende kleuren: Paars, Roze, Blauw en Geel. Uiteraard zijn de liners zoals gewend van Revolution cruelty free en ook vegan!

De hydra liners verraden het al eigenlijk in de naam is dat ze met water geactiveerd worden. Dit doe je eenvoudig door een kwastje nat te maken en te dippen in de eyeliner. Dit meng je met elkaar totdat de gewenste substantie en dikte ontstaat. Het neon heat set is te koop bij de Boozyshop en kost €16,95. Dit is redelijk goedkoop als je het vergelijkt met een Suva set van €40,50. Mocht je het dus eerst willen uitproberen, of eerst willen oefenen kun je dat nu dus ook met een goedkopere variant doen.

 

Neon heatNeon heat

 

Geel

De kleur geel ziet er op de foto’s misschien iets meer mosterd achtig uit, maar in de swatch is dit wel echt een stuk feller. Ik heb de swatches in twee verschillende varianten aangebracht elke keer een dikke lijn en een dunne lijn. Het is even oefenen met de juiste verhoudingen en op deze foto lijkt het misschien iets waterig, maar eenmaal gedroogd mag het resultaat er zeker zijn.

 

Neon heatNeon heat

 

Blauw

Deze blauwe kleur ziet er in het potje al echt onwijs gaaf uit, en de swatch bevestigd dit ook zeker.

 

Neon heatNeon heat

 

Roze

Alles met roze vind ik eigenlijk altijd wel mooi en eigenlijk ben ik wel erg blij met hoe deze roze eruit komt te zien op de swatch. De kleur is wat dieper en trekt wel echt de aandacht. Op deze swatch zie je overigens ook gelijk hoe mooi de liners zijn als deze iets droger zijn dan op de gele foto. Dus trust the progress!

 

Neon heatNeon heat

 

Paars

De laatste kleur uit het Revolution neon heat set is de paarse kleur. Deze ziet er in het potje overigens vrij donker uit en op de swatch heeft het ook een beetje een blauwe ondertoon. Deze kleur vond ik overigens iets minder goed gepigmenteerd, wat goed te zien is op de dunnere lijn. Make-up looks zullen uiteraard nog op mijn Instagram en TikTok gaan volgen!

 

Neon heatNeon heat

 

Welke kleur spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.