Colourpop x Barbie full collection

Gister liet ik al de drie lip kits zien van de Colourpop x Barbie collectie. Vandaag laat ik de rest van de collectie zien. Deze bestaat uit een hand spiegeltje, een higlighter, fake lashes en uiteraard het oogschaduw palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Colourpop x Barbie hand mirror

Het eerste product uit de Colourpop x Barbie collectie is deze mini hand mirror. Ik gebruik zelf niet graag een hand mirror en deze is ook wel erg klein. Maar het was voordeliger om de collectie als een geheel set te bestellen, dan de producten die ik wilde los. Inmiddels heb ik mijn dochter er erg blij mee gemaakt. De volledige collectie kost normaal $99,- maar ik heb het in de aanbieding gekocht voor $49,50.

 

Colourpop x Barbie Colourpop x Barbie

 

Beach party super shock highlighter

Het was voor mij de eerste keer dat ik een highlighter van Colourpop bestelde, dus ik was natuurlijk wel erg benieuwd. De buitenverpakking is erg leuk, dit hadden ze van mij ook door mogen trekken naar de verpakking van de highlighter zelf. De highlighter bevat een handige en ook vrij grote spiegel waardoor je ook onderweg je glow mooi kunt bijwerken. De swatch ziet er echt super goed uit, welke overigens ook onwijs gemakkelijk ging.

 

Colourpop x Barbie Colourpop x Barbie Colourpop x Barbie

 

Doll Lashes

Over de lashes twijfelde ik, maar ook hier geld hetzelfde als met de hand mirror dat het voordeliger was om de collectie geheel te bestellen. Voor echte doll lashes vind ik ze zelf echt veels te neutraal. Ik gebruik persoonlijk ook veel liever vollere lashes, dus ik ben erg benieuwd hoe deze gaan bevallen.

 

Colourpop x Barbie Colourpop x Barbie

 

Colourpop x Barbie oogschaduw palette

Dan natuurlijk het main item van deze collectie namelijk het oogschaduw palette. Het palette doet mij eigenlijk een beetje denken aan het palette van Kim Chi Chic, maar deze heb ik weg gedaan omdat ik die veel te groot vond. Het fijne aan het oogschaduw palette is dat het een aantal nudes bevat waardoor je het dagelijks kunt gebruiken. En ook een aantal felle kleuren waarmee je een prachtige kleurrijke look kunt maken. Al met al is mijn eerste indruk erg positief.

 

Colourpop x Barbie Colourpop x BarbieColourpop x Barbie Colourpop x Barbie Colourpop x Barbie

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Call Girl, Vintage Doll, Come On, Let’s Go Party en Shine On. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: West Coast, Best Coast, Follow The Sun, Malibu Memories en Zuma Beach. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Make Waves, Board Walk, Surf’s Up, 1971 en So-Cal. Ik ben na deze swatches toch wel blij dat ik de gok erop gewaagd heb. En eerlijk gezegd vind ik deze kwaliteit echt veel beter dan de vorige Colourpop palettes welke ik heb gehad.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: So-Cal (matte), West Coast (matte), Best Coast (matte), Follow The Sun (shimmer), Surf’s Up (shimmer) en Cali Girl (shimmer). Allereerst de mattes eigenlijk ben ik over de gebruikte kleuren best wel tevreden. De roze kleur Best Coast was helaas wel wat moeilijk om mee te werken, maar na een hoop oogschaduw gebruikt te hebben, heeft het wel wat moois opgeleverd. De andere matte kleuren die ik heb gebruikt waren daarentegen wel heel goed gepigmenteerd. Ook de gebruikte shimmers waren allemaal erg fijn en gemakkelijk om mee te werken.

Uiteraard heb ik ook de lashes gebruikt uit deze collectie. Naar mijn smaak vind ik ze iets te naturel, en helaas was 1 wimper ook al iets stuk gegaan omdat deze onwijs aan de verpakking zat vastgeplakt. De highlighter uit het palette vind ik ook super fijn en geeft een mooie licht golden shimmer wat mooi bij het thema past. En ook de lipstick is dit keer weer erg goed bevallen. Ik wil zeker nog meer lipsticks van Colourpop gaan uitproberen…

 

 

Wat vind jij van de Colourpop x Barbie collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.