Vegan collagen eye patches Revolution Skincare

Alweer een Revolution skincare eye patch review? Jawel! En als ze nog meer varianten zouden hebben zou ik die ook allemaal aanschaffen. En uiteraard ook allemaal reviewen want ik vind ze heerlijk! Geloof me deze heb je gewoon in je skincare routine nodig… Kom je gezellig meelezen?

 

Revolution Skincare Vegan collagen eye patches

De Revolution Skincare Vegan collagen eye patches hebben een soothing (kalmerend) effect. Maar uiteraard zorgt het voornamelijk voor hydratatie boost waardoor klachten als gezwollen huid, geïrriteerde huid na het eerste gebruik al verminderen. Wallen, donkere kringen en/of fijne lijntjes onder de ogen zullen verminderen tot helemaal verdwijnen bij continue gebruik. Uiteraard is het belangrijk om daarvoor eye patches met regelmaat te gebruiken. Ik zie dan altijd een mooi en blijvend resultaat vergeleken met weken dat ik ze weleens vergeet door drukte. Wat dat betreft kan ik dan ook zeker wel beamen dat eye patches wel dergelijk resultaat hebben! Een verpakking bevat 60 eye patches wat neerkomt op 30 paar. Voor een prijs van €16,95 (bij de Boozyshop) is dit zeker een goede deal omdat de meeste eye patches tussen de €1,- en €3,50 per paar worden verkocht. Bovendien is deze verpakking ook nog eens milieuvriendelijker dan 30 losse verpakkingen!

Hoe gebruik je de eye patches? Elke pot bevat een eigen spateltje waarmee je de eye patches uit het potje kunt halen. Ik breng de eye patches zelf met de dikke rand aan bij de buitenkant van mijn ogen, maar ik zie ook weleens anders. Hierna hoef je alleen nog maar 10 tot 15 minuten te wachten voordat je de eye patches weer kunt verwijderen. Het overgebleven serum kun je met je wijsvinger zachtjes in de huid deppen. Wat ik zelf onwijs fijn vind van de eye patches ten opzichte van een geheel sheetmasker is dat je hiermee ook gewoon je dingen kunt blijven doen want ze glijden absoluut niet weg. Ook zie ik dat eye patches veel gebruikt worden tijdens het maken van een make-up look om gelijk de fall out op te vangen. Persoonlijk gebruik ik ze liever wanneer ik mijn make-up weer verwijderd heb.

 

Vegan collagenVegan collagen Vegan collagenVegan collagen

 

Gebruik jij weleens eye patches?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.