Paint oogschaduw palette van Glamlite cosmetics

Als je van bijzondere palettes houd dan is het Glamlite paint palette een echte musthave. Maar niet alleen voor zijn uiterlijk want het palette bevat eigenlijk een erg goede selectie aan matte kleuren welke elke make-up liefhebber nodig heeft. Met een aantal prachtige shimmers erbij. Lees je mee?

 

Glamlite paint palette

Het Glamlite paint palette is weer een ware lust voor het oog. Glamlite heeft het weer waanzinnig gedaan met dit palette! Allereerst zit het in een mooi stevig karton en eigenlijk een verpakking waarin je ook een verfpalette als dit zou kopen. Je opent het met de twee deurtjes en in het linker deurtje zit zelfs nog een Glamlite make-up brush. Super leuk detail want om te painten heb je natuurlijk een kwast nodig! De make-up brush heb ik nog niet gebruikt omdat ik palettes het liefst altijd eerst uitprobeer met hetzelfde set kwasten als voor elke eerste review. Maar ik ben wel zeker van plan om het natuurlijk te gaan gebruiken.

Voordat je bij het palette komt zit er een mooi stevig folie met het Glamlite logo op. Daarachter vind je het prachtige paint palette. Het palette ziet er ook echt zo uit zoals een verf palette er in het echt uitziet met een handig vat om het vast te houden. Al is dit voor dit palette meer een detail want ik heb mijn palettes altijd gewoon op de make-up tafel liggen. Het paint palette kost €48,95 bij Boozyshop.

 

PaintPaint PaintPaint PaintPaint

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Green, Royal Blue, Navy Blue, Purple, Fuchsia en Coral. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Yellow, Orange, Red, Burgundy, Brown en Black. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Violet, Sapphire, Turquoise, Light Green, Gold en White. De swatches zijn weer onwijs gaaf zoals ik inmiddels al gewend ben van Glamlite. Vooral de shimmers zien er echt waanzinnig uit!!

 

 

Make-up looks

Hoewel ik de shimmers onwijs gaaf vond bij dit palette waren het de mattes waar ik mijn eerste twee looks mee wilde maken. Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Red (matte), Orange (matte), Yellow (matte), Green (matte), Royal Blue (matte), Fuchsia (matte) en White (shimmer) gebruikt. Ik ben eigenlijk over alle kleuren in deze look wel erg tevreden. Maar alleen de kleur Green was heel moeilijk om wat pigment op de kwast mee te krijgen. Waar ik voor de andere kleuren alleen heel lichtjes hoefde te dippen. De shimmer kleur White is ook echt waanzinnig mooi en gemakkelijk maar wel een beetje weggeflitst op de foto helaas.

Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Burgundy (matte), Purple (matte), Navy Blue (matte), Coral (matte), Fuchsia (matte) en White (shimmer) gebruikt. Met deze twee eerste looks ben ik al erg tevreden. Eerdaags ga ik een aantal cut creases met de prachtige shimmers uitproberen. Deze looks zullen nog los van deze blog op mijn Instagram komen.

 

 

Wat vind jij van het paint palette? En ben jij al bekend met Glamlite?

3 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.