Age of opulence palette en loose pigment trio

De nieuwste collectie van Beautybay is het Age of Opulence eyeshadow palette en loose pigment trio. Ik had eigenlijk nooit verwacht dat de palettes van Beautybay een van mijn favorieten zouden worden. Maar wat een geweldige palettes zijn het toch altijd! Kom je gezellig meelezen?

 

The age of Opulence eyeshadow palette

Het nieuwste Age of Opulence palette komt in een mooie blauwe kartonnen doos. Het palette zelf heeft echter een hele andere feestelijke en vrij drukke verpakking. Wat mij betreft zeker geschikt voor de komende feestdagen! De kleuren in het palette passen overigens ook waanzinnig goed bij de komende feestdagen. De kleuren paars met goud en blauw met goud blijven namelijk waanzinnig goede combinaties. Het palette kost €17,- bij Beautybay zelf maar is momenteel in de aanbieding voor €13,60.

 

The age of opulenceThe age of opulence The age of opulence The age of opulence The age of opulenceThe age of opulence

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: RSVP, Prohibition, Gold Digger, Hope en Noir. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Speakeasy, Champagne, Rich, Vintage en Curfew. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Jazz, Flapper, Ace, Silk Stockings en Revival. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Dandy, Crush, Velvet, Decadent en Lavish. Ik moet echt zeggen dat ik MIND BLOWN ben. Wat een geweldige kleuren en wat een geweldige pigmentatie!! En ook echt een palette wat bij deze periode met de komende feestdagen past.

 

 

Loose pigment trio

Het tweede product uit de age of Opulence collectie is het loose pigment trio. Het trio bestaat uit drie kleuren waarvan een mooie helblauwe kleur Fountain. Een nude/gouden kleur Satin, en een donkerbruine kleur Fringe. Persoonlijk had ik de laatste kleur liever vervangen gezien door een paarse kleur. Dit had ook het beste bij het palette nog gepast. Het loose pigment trio kost normaal €14,- maar is momenteel nog in de aanbieding voor €8,35.

 

The age of opulenceThe age of opulence The age of opulence The age of opulence The age of opulence The age of opulence The age of opulence The age of opulence

 

Make-Up looks

Voor mijn eerste look wilde ik dan ook absoluut voor een paars met gouden combinatie gaan. Ik wilde eerst eigenlijk een cut crease maken, maar ben toch voor een paarse matte blend met een gouden randje gegaan. De kleuren zijn echt een droom om mee te werken. Naast dat ze onwijs goed gepigmenteerd zijn hebben ze ook bijna geen fall-out en ze zijn ook nog eens onwijs gemakkelijk om met mekaar te blenden. Voor deze eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Speakeasy (matte), Velvet (matte), Dandy (matte), Flapper (matte) en Champagne (shimmer).

 

The age of opulence The age of opulence

 

UPDATE MAKE-UP LOOKS!!!

Voor de maand July had ik het Beautybay Age of Opulence eyeshadow palette uitgekozen. De bedoeling is gedurende 1 maand zoveel mogelijks looks met het gekozen palette te maken. Ik ben met deze challenge begonnen in de maand Juni met het Glamlite Ice Cream palette. En de afgelopen maand July had ik het Jeffree Star Psychedelic Circus palette uitgekozen. Voor de maand September heb ik ook alweer een onwijs mooi Norvina palette uitgekozen!!

 

Make-up look I

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gemaakt. Ik ben begonnen met de kleur Lavish (matte), deze ben ik gaan blenden met de kleur Hope (matte). Nadat ik een cut crease heb gemaakt heb ik de shimmer Revival gebruikt. Ik ben zeker tevreden over de pigmentatie van de kleuren maar of ik tevreden ben over de look weet ik nog niet helemaal. Ik vind het in ieder geval niet mijn mooiste werk.

 

The age of opulence

 

Make-up look II

Voor mijn tweede make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Velvet (matte), deze ben ik gaan blenden met de kleur Lavish (matte). Hierna heb ik een cut crease gemaakt en heb ik hetzelfde gehaald als een soort wing. Ik ben heel eg tevreden over deze make-up look en het maakt mij nog enthousiaster naar meer looks met het palette deze maand.

 

The age of opulence

 

Make-up look III

Voor de derde look wilde ik wat meer naar de paarse kleuren gaan. Ik ben begonnen met de kleur Flapper (matte) welke ik uitgeblend heb met Velvet (matte). Hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt welke ik heb opgevuld met de kleuren Crush (shimmer) en Ace (shimmer). Ik ben best tevreden over deze leuke festival make-up look!

 

The age of opulence

 

Make-up look IV

Het valt je waarschijnlijk gelijk al op! Ik heb de afgelopen dagen wat tutorials gekeken over hoe ik het beste met mijn camera kan omgaan. Ik heb dan ook een hoop aanpassingen gedaan om Manuel foto’s te kunnen maken. De vernieuwde style die ik gebruik heb eigenlijk geen bewerkingen tot een lichte licht aanpassing of huid aanpassing (Bv een puistje). Niet alleen met de nieuwe fotografie style maar ook met deze make-up look ben ik erg tevreden. Ik heb hiervoor eigenlijk alleen maar 1 kleur gebruikt dat was Hope (matte), dit is ook echt een van mijn favoriete kleuren uit het The age of opulence palette. De shimmer over het oog is gedaan met een higlighter.

 

The age of opulence

 

Make-up look V

Ook deze make-up look was om weer eens iets uit te proberen met aquavated liners/cake liners. Ik ben gewoon begonnen met een mengelmoesje aan de shimmers Crush, Ace, Revival en Decadent. Daarna heb ik eerst de swirl op mijn ogen gemaakt waarna ik een hoop strass steentjes geplakt heb. Om te eindigen met een kleine heksenpot. Het is misschien niet de beste face art maar voor een eerste keer ben ik er erg tevreden mee!

 

The age of opulence

 

 Make-up look VI

Het palette bevat ook echt een hoop prachtige nudes en ook deze kant van het palette wilde ik graag laten zien in een aantal looks. Voor deze zesde look ben ik begonnen met de kleur Prohibition (matte) welke ik geblend heb met de kleur Silk Stockings (matte). Hierna heb ik een schone cut crease gemaakt en deze opgevuld met de shimmers Champagne, Jazz Gold Digger en Vintage. De glitterlijn en steentjes geven de look iets extra’s maar ook zonder zou de look erg mooi draagbaar zijn!

 

The age of opulence

 

Make-up look VII

Ook lookje nummer 7 is weer speciaal voor de prachtige nude kleuren in het palette. Ik heb hiervoor de kleur Prohibition (matte) gebruikt welke ik iets geblend heb met de kleur RSVP (matte). Hierna heb ik een schone cut crease gemaakt en deze opgevuld met de kleur Silk Stockings (matte). Het leopard printje is aangebracht met een zwarte en gouden aquavated liner. Mijn full face is hier niet op zijn best na 6 keer opnieuw wimpers plakken had ik een onwijs rood en klein oog wat gelukkig op de close up niet zichtbaar was. Over de look zelf ben ik erg tevreden! Inmiddels heb ik in nog geen twee weken al 7 looks gemaakt met het The age of opulence palette. Het wordt nu iets moeilijker om combinaties te vinden maar dat is ook de bedoeling van deze challenge!

 

The age of opulence

 

Make-up look VIII

Look nummer 8 is een prachtige combinatie van blauw met goud. Ik heb hiervoor de kleuren Curfew (matte) met Noir (matte) en Hope (matte) geblend. Daarna heb ik een halve cut crease gemaakt en deze opgevuld met de shimmer Champagne. Ik ben zelf best wel tevreden met deze make-up look!

 

The age of opulence

 

Make-up look IX

Look nummer 9 moest wel weer even wat lekker creatiefs worden met veel shimmers en strass steentjes. Ik koos daarom voor een heerlijke purple glam make-up look. ik ben begonnen met de kleur Velvet (matte) welke ik geblend heb met Flapper (matte). Hierna heb ik eerst de cut crease gemaakt waar ik de shimmers Decadent, Ace en Crush heb gebruikt. De glitters en strass steentjes zijn allemaal van Ali Express en/of van Temu.

 

The age of opulence

 

Make-up look X

Ook voor look Nummer 10 had ik weer wat creatiefs in gedachten en nav een inspiratie beeld wilde ik een soort planeet maken. Ik vind het zelf niet helemaal gelukt maar wilde de look na een hoop twijfel wel alsnog posten. Ik heb eerst de kleuren Curfew (matte) met Lavish (matte) en Rich (matte) geblend. Hierna heb ik een hoge cut crease gemaakt. De ronde bol is gemaakt met de shimmer Revival en de glitterlijn met een cake liner en daarna glitters erover.

 

The age of opulence

 

Make-up look XI

De elfde make-up look is gemaakt nav een groene variant inspiratie look maar omdat ik nog deze kleuren in het palette voor deze maand heb besloot ik om een blauwe variant te maken. Ik ben begonnen met de kleur Lavish (matte) welke ik geblend heb met de kleur Hope (matte). Hierna heb ik een cut crease gemaakt welke ik heb opgevuld met de kleur RSVP (matte). In plaats van een eyeliner heb ik de shimmer Revival gebruikt om een wing mee te maken. Op de foto zie je deze helaas niet zo mooi duidelijk als in het echt want hier was ik erg tevreden over!

 

The age of opulence

 

Make-up look XII

Voor look nummer twaalf heb ik de kleuren Noir (matte), Velvet (matte) en Flapper (matte) gebruikt. De spinnenweb is niet zo heel erg strak als dat ik zou willen maar toch ben ik erg tevreden over deze make-up look.

 

The age of opulence

 

Make-up look XIII

Look nummer 13 is ook weer even in Halloween stijl zoals look 12 en hier ben ik echt onwijs tevreden over ondanks dat ik soms even wat struggles heb gehad hiermee. Ik heb voor deze look de kleuren Noir (matte) en Velvet (matte) met mekaar geblend. Hierna heb ik een cut crease gemaakt welke ik heb volgegooid met shimmers haha. De heksenhoek is gemaakt met cake liners!

 

The age of opulence

 

Make-up look XIV

Look nummer 14 was gebaseerd op een oude stars look die ik ooit eens heb gemaakt maar dan net even wat extra. Ik heb hiervoor de kleuren Noir (matte), Curfew (matte) en Lavish (matte) met mekaar geblend. Ik ben hier echt heel erg tevreden over!

 

The age of opulence

 

Make-up look XV

Voor look nummer 15 wilde ik weer eens de prachtige mattes uit het palette erbij pakken. Eigenlijk heb ik dan ook maar drie kleuren gebruikt namelijk Prohibition (matte), Silk Stockings (matte) en RSVP (matte). Elke look blijf ik verbaasd hoe lekker de pigmentatie van dit palette is. Wel vind ik het jammer dat ik na 15 looks deze maand nog steeds geen pan heb geraakt haha.

 

The age of opulence

 

Make-up look XVI

Voor de 16e look alweer had ik een idee met chains en had ik had hiervoor wat op Temu besteld. Helaas was deze niet zoals ik had gehoopt en wat lastig mooi te plakken en al helemaal om te knippen. Dus ik ben er niet helemaal tevreden over. Toch wilde ik deze look ook gewoon plaatsen. Ik heb voor deze look de kleuren Velvet (matte), Flapper (matte), RSVP (matte) en wat van ACE (shimmer) gebruikt.

 

 

Make-up look XVII

Look nummer 17 was een collab look met wat andere leuke meiden op instagram. De nude kleuren uit het Beautybay palette waren hiervoor ook nog eens perfect! Ik heb de volgende kleuren gebruikt Prohibition (matte), Silk Stockings (matte), Vintage (shimmer), Jazz (shimmer) en Champagne (shimmer). Ik moet zeggen dat ik echt trots ben dat ik deze maand voor de challenge maar liefst 17! make-up looks heb gemaakt. Het werd even lastiger na een aantal looks maar ik bleef toch inspiratie zoeken welke perfect bij het mooie age of opulence palette waren. Ik hou dit palette zeker in mijn stash want de pigmentatie en veelzijdigheid is gewoon geweldig!

 

 

Wat vind jij van de Age of Opulence collectie van Beautybay?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.