De nieuwste collectie van Beautybay is het Age of Opulence eyeshadow palette en loose pigment trio. Ik had eigenlijk nooit verwacht dat de palettes van Beautybay een van mijn favorieten zouden worden. Maar wat een geweldige palettes zijn het toch altijd! Kom je gezellig meelezen?

 

The age of Opulence eyeshadow palette

Het nieuwste The palette de Age of Opulence komt in een mooie blauwe kartonnen doos. Het palette zelf heeft echter een hele andere feestelijke en vrij drukke verpakking. Wat mij betreft zeker geschikt voor de komende feestdagen! De kleuren in het palette passen overigens ook waanzinnig goed bij de komende feestdagen. De kleuren paars met goud en blauw met goud blijven namelijk waanzinnig goede combinaties. Het palette kost €17,- bij Beautybay zelf maar is momenteel in de aanbieding voor €13,60.

 

The age of opulenceThe age of opulence The age of opulence The age of opulence The age of opulenceThe age of opulence

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: RSVP, Prohibition, Gold Digger, Hope en Noir. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Speakeasy, Champagne, Rich, Vintage en Curfew. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Jazz, Flapper, Ace, Silk Stockings en Revival. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Dandy, Crush, Velvet, Decadent en Lavish. Ik moet echt zeggen dat ik MIND BLOWN ben. Wat een geweldige kleuren en wat een geweldige pigmentatie!! En ook echt een palette wat bij deze periode met de komende feestdagen past.

 

 

Loose pigment trio

Het tweede product uit de age of Opulence collectie is het loose pigment trio. Het trio bestaat uit drie kleuren waarvan een mooie helblauwe kleur Fountain. Een nude/gouden kleur Satin, en een donkerbruine kleur Fringe. Persoonlijk had ik de laatste kleur liever vervangen gezien door een paarse kleur. Dit had ook het beste bij het palette nog gepast. Het loose pigment trio kost normaal €14,- maar is momenteel nog in de aanbieding voor €8,35.

 

The age of opulenceThe age of opulence The age of opulence The age of opulence The age of opulence The age of opulence The age of opulence The age of opulence

 

Make-Up looks

Voor mijn eerste look wilde ik dan ook absoluut voor een paars met gouden combinatie gaan. Ik wilde eerst eigenlijk een cut crease maken, maar ben toch voor een paarse matte blend met een gouden randje gegaan. De kleuren zijn echt een droom om mee te werken. Naast dat ze onwijs goed gepigmenteerd zijn hebben ze ook bijna geen fall-out en ze zijn ook nog eens onwijs gemakkelijk om met mekaar te blenden. Voor deze eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Speakeasy (matte), Velvet (matte), Dandy (matte), Flapper (matte) en Champagne (shimmer).

 

The age of opulence The age of opulence

 

Wat vind jij van de Age of Opulence collectie van Beautybay?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: