Pears & Share collectie The Body Shop

Ook de Pears & Share is een van de nieuwste limited edition collecties van The Body Shop. Ik mocht een aantal heerlijke producten alvast testen en aanraden voor de komende feestdagen… Kom je gezellig meelezen?

 

Pears & Share Body Butter

Ook van de nieuwe Pears & Share collectie kreeg ik de heerlijke Body Butter. Ik heb dus de komende tijd meer dan genoeg om mijn huid goed te hydrateren. De Pears & Share collectie is een frisse feestelijke collectie welke je gelijk in de sferen brengt. De geur van onder  andere zoete sappige en vooral frisse peren, Sleedoorn bessen en Pioen rozen. De Body Butter bestaat voor maar liefst 97% uit natuurlijke oorsprong ingrediënten. Waaronder de Peren extracten uit Italië en de bekende Community Fair Trade Shea butter uit Ghana. Een verpakking van 200 ml is verkrijgbaar voor €18,-.

Pears & Share

 

Cream Body Scrub

Ik gebruik altijd al graag een scrub zowel in de zomer als de winter en combineer het vaak met mijn scheerroutine (let op wel vooraf!). Het scrubben van de huid zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijdert worden. Daarnaast maakt het de huid heerlijk zacht & glad. Mocht je hierna gaan scheren zul je merken dat dit ook een stuk gemakkelijker gaat… De Cream Body Scrub bestaat voor 96% uit natuurlijke oorsprong ingrediënten. Waaronder de peren extracten uit Italië, de Shea Butter uit Ghana, de Paranoten olie uit het Amazone gebied in Peru. Beide worden ingekocht in het kader van het Community Fair Trade programma waar The Body Shop zo mee bezig is. Een verpakking van de Pears & Share Cream Body Scrub bevat 240 ml en kost €18,- bij The Body Shop.

 

Pears & Share

 

Fragrance Mist

Helaas kon ik op de website niks meer vinden over de Pears & Share fragrance mist en helaas dus ook geen prijs hierbij. Wel zijn er nog andere varianten verkrijgbaar dus ik ga er vanuit dat de prijs bij €14,- voor 100 ml ligt. De geur is in ieder geval heerlijk fris en gebruik ik ook graag in layering met de White Musk parfum van The Body Shop.

 

Pears & Share

 

Hand Cream

Een Hand Cream is in de koudere periode altijd wel fijn en deze geeft ook gelijk een heerlijke hydratatie tot wel 48 uur. De tube is lekker klein en fijn en eigenlijk heb je er ook vrij weinig van nodig. Doordat de tube zo klein en fijn is gaat deze lekker mee in een jas of handtas om onderweg weer even lekker op te frissen of te hydrateren. Een verpakking van 30 ml kost €7,-

 

Pears & Share

 

Naar welk product uit de Pears & Share collectie ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.