Safari collectie van Pink Gellac

De allernieuwste collectie van Pink Gellac is de Safari collectie. Deze collectie bestaat uit vijf nieuwe prachtige kleuren allemaal geïnspireerd op de kleuren die je in de Safari vind. In deze blog laat ik de nieuwe collectie zien en geef ik wat tips voor het aanbrengen en verwijderen van de Pink Gellac producten. Kom je gezellig meelezen?

 

Safari collectie Pink Gellac

Inmiddels gebruik ik de producten van Pink Gellac alweer bijna 3 jaar! En van elke nieuwe collectie zoals deze nieuwe Safari collectie blijf ik enthousiast raken. De producten van Pink Gellac zijn voor mij namelijk mijn favoriete producten geworden betreft Gellac. Wanneer ik er zeker van wilt zijn dat mijn nagellak 10 -14 dagen goed blijft zitten gebruik ik de nagellak van Pink Gellac.

De kleurtjes uit de nieuwe collectie zijn zowel los verkrijgbaar voor €15,- per stuk (momenteel €11,- in de aanbieding). Maar je kunt het set ook aanschaffen als collectie zoals hieronder op de foto’s te zien. Het komt dan geleverd in mooie bijpassende doos waarin je de lakjes eventueel ook kunt bewaren. Dit set kost normaal €75,- maar is momenteel in de aanbieding voor €52,50 op de website van Pink Gellac NL zelf.

 

Safari collectieSafari collectie Safari collectieSafari collectie

 

N314 Lion Yellow

Het eerste kleurtje uit de Safari Collectie N314 Lion Yellow is een mooie rijke okergele kleur. De kleur is geïnspireerd op de koning van de dieren en ook een van mijn favoriete dieren namelijk de Leeuw.

Voordat je Pink Gellac aanbrengt is het belangrijk om jouw nagels goed voor te bereiden. Dit doe je door je nagels te vijlen en te ontvetten!

 

Safari collectieSafari collectie

 

N315 Camel Gold

Het tweede kleurtje N315 Camel Gold is geïnspireerd op de grootste woestijn ter wereld. De kleur is warm, creamy en intens en zeker een blikvanger op jouw nagels!

Voordat je jouw gekozen Pink Gellac kleur aanbrengt kun je het beste de Pink Gellac base aanbrengen. Hierna breng je jouw gewenste kleur aan en als afsluiter gebruik je een van de topcoats (bijv matte of shine).

 

Safari collectieSafari collectie

 

N316 Jungle Green

Op het eerste blik is de nieuwe kleur N316 Jungle Green samen de Lion Yellow absoluut mijn favorieten uit deze collectie. De kleur is namelijk een echte eyecatcher met de frisse maar toch donkere Khaki kleur.

Ik krijg erg vaak comments over het verwijderen van Pink Gellac. En net zoals een goede voorbereiding voordat je het aanbrengt is een goede voorbereiding voor het verwijderen ook belangrijk! Als eerste begin je met het verwijderen van de topcoat (de matte of shimmer laag), dit doe je met de 180 grit nagelvijl. Vervolgens breng je de gellac remover aan op de nailwrap (zorgt dat deze good doordrenkt is) en wikkel de nailwrap vervolgens goed om je nagel. Dit laat je maximaal 15 minuten inwerken waarna je de nailwrap met een draaiende beweging verwijderd. Let op: Verwijderd eerst 1 nailwrap om te kijken of de remover goed is ingeweekt of dat het nog langer nodig is (lees hieronder verder!)

 

Safari collectieSafari collectie

 

N317 Star Sky Black

Van de sterrenhemel naar naar jouw nagels met deze nieuwe kleur N317 Star Sky Black. Ik draag persoonlijk niet snel zwarte nagellak maar deze heeft wel iets bijzonders met de mooie shimmers erin!

Als de remover goed is ingeweekt kun je met een woodstick de gellac gemakkelijk van de nagels verwijderen. Heb je alles verwijderd? Gebruik dan even een cuticle oil om de nagels en de nagelriemen te beschermen en verzorgen. Let op: Op het internet worden vaak tips gegeven als pure aceton om gellac gemakkelijk te verwijderen. Maar dit beschadigd op de lange duur alleen maar je nagels. Met de juiste producten en beetje geduld kun je gellac ook op een gemakkelijke en gezonde manier verwijderen. Op mijn TikTok account vind je ook wat leuke filmpjes hoe ik de nieuwe Safari collectie aanbreng en verwijder. Kom je ook gezellig kijken?

 

Safari collectieSafari collectie

 

N318 Savanna Beige

De collectie wordt mooi afgesloten met N318 Savanna Beige. Een mooie warme elegante en stijlvolle kleur welke mij zeker aan de mooie Savanna doet denken maar ook aan de mooie kleur van de Savanna kat.

Ik heb in deze 3 jaar ook veel vragen gekregen over dat Pink Gellac bij anderen niet 10-14 dagen blijft zitten. Ook dit heeft allemaal te maken met het juiste gebruik. Bijvoorbeeld te kort of juist te lang uitharden onder de lamp of het niet goed voorbereiden van de nagels. Ook kan het gebruik van de extra primer over de gehele nagel ervoor zorgen dat je de gellac er juist bijna niet meer afkrijgt. Of wellicht breng je teveel nagellak aan? Heb je vragen over het juiste gebruik kun je uiteraard altijd bij Pink Gellac terecht welke goede tips en instructie filmpjes verkrijgbaar heeft!

 

Safari collectieSafari collectie

 

Naar welk kleurtje zou jouw voorkeur uitgaan?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.