Sweet Harmony collectie Pink Gellac

Pink Gellac is mijn absolute favoriete merk gellac die er is. Op mijn blog vind je al verschillende artikelen hierover terug! Maar vandaag heb ik een leuke nieuwe blog voor jullie! Namelijk met de Sweet Harmony collectie. Kom je gezellig meelezen?

 

Pink Gellac Sweet Harmony Collectie

De Sweet Harmony collectie van Pink Gellac sprak mij eigenlijk gelijk aan. De uitstraling van de collectie is lekker girly, beetje spring vibes en gewoon lekker zacht. Ik was dus eigenlijk gelijk fan van deze collectie dat ik deze geheel zelf heb aangeschaft als volledige box. Nu vind ik de box zelf dus ook al helemaal fantastisch dus deze komt ook mooi bij mijn make-up hoekje te staan. Voor deze gehele collectie betaal je bij Pink Gellac €55,- voor 5 kleuren is dit dus €11,- per kleur tov de normale prijs van €15,- per kleur. Een mooie deal dus eigenlijk. Plus ik vond alle vijf de kleurtjes ook erg leuk!

 

Sweet HarmonySweet Harmony

 

344 Vintage Rose

De eerste kleur uit de Sweet Harmony collectie is N344 Vintage Rose. De kleur neigt een beetje tussen het roze en paarse in wat het zeker een interessant kleurtje maakt.

 

Sweet HarmonySweet Harmony

 

345 Heavenly Pink

Het tweede kleurtje N345 Heavenly Pink is gelijk een zachtere roze. Een erg mooie roze kleur als je van roze maar niet zo roze als mijn achtergrond haha…

 

Sweet HarmonySweet Harmony

 

346 Pleasant Pearl

Het derde kleurtje N346 Pleasant Pearl is een prachtige parelmoerachtige kleur. Volgens mij is deze ook erg mooi om als een topper te gebruiken op een andere kleur. Maar ook los is deze kleur uiteraard erg mooi!

 

Sweet HarmonySweet Harmony

 

347 Soft Jade

N347 Soft Jade is zeker een van mijn meest favoriete kleuren tot nu toe! De kleur is mooi mint/pastel groen en ziet er echt super goed uit!

 

Sweet HarmonySweet Harmony

 

348 Teal Blue

De laatste kleur N348 Teal Blue is de pittigste van de collectie en dat maakt de collectie juist ook erg leuk. Mocht je nou niet fan zijn van alle kleurtjes kun je er uiteraard ook voor kiezen om alleen de kleuren die jou aanspreken aan te schaffen.

 

Sweet HarmonySweet Harmony

 

Welke kleur vind jij het mooist?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.