The Artem eye palette van LOV cosmetics

Ik moet eerlijk zijn dat tot dit palette The Artem Eye de meeste palettes van LOV cosmetics mij niet heel erg trokken. Maar dit palette in samenwerking met Oskar Artem is echt stunning! De felle uitdagende kleuren spraken mij enorm aan, maar het palette heeft nog een hoop andere bijzonderheden. Kom je gezellig meelezen?

 

The artem eye oogschaduw palette

The Artem eye is een pressed pigment palette met 15 pan oogschaduw. Het palette bevat voornamelijk mattes en een aantal shimmers. Maar zoals ik al zei het palette is meer then meets the eye! De 2 shimmers zijn namelijk 2 toppers met een lichtgevende en fonkelende finish voor jouw look. Bovendien zijn er ook nog eens 3 matte kleuren welke in UV en blauwlicht ook licht geven! De overige 10 kleuren zijn ”normale mattes”. Je kunt dus eigenlijk ongelofelijk creatief worden met het palette. Ik heb deze aangeschaft bij Boozyshop waar ik hem helaas niet meer kon vinden. Ik weet dat sommige DM winkels (Duitsland,Oostenrijk) het nog wel hebben. Het palette kost daar €23,95, maar op de meeste sites €29,95 (dit heb ik zelf ook betaald).

 

The Artem eye palette The Artem eye palette The Artem eye palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Yin, High Society, Nina, Artpop en Mary. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Aura, Fortuna, Beginning, Lotta en Curcor. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Diva, Aurora, Lost, Kund Alini en Yang. Het is mijn tweede L.O.V cosmetics palette en ik moet eerlijk zeggen dat de formule wel onwijs verbeterd lijkt. Tot zover ben ik namelijk erg tevreden over de pigmentatie. Ik kan dan ook niet anders dan onwijs benieuwd zijn de pigmentatie op de ogen.

 

 

Make up look

Voor mijn eerste make up look wilde ik graag weer eens de tissue trend doen. Dit is je oogschaduw aanbrengen met een samengevouwen tissue (zakdoek). Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt: Lost, Beginning, Nina, Aura en Fortuna. Ik ben echt onwijs verbaasd over het pigment, en de fall out was gelukkig nihil! Door drukte red ik het momenteel helaas maar met 1 make up look per review, maar er komt uiteraard zeker nog een extra make up look met de UV kleuren en een make up look met de speciale toppers! Volg mij hiervoor op Instagram en op TikTok!

 

The Artem eye paletteThe Artem eye palette The Artem eye palette

 

Wat vind jij van the artem eye oogschaduw palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.