Avani x Morphe eyeshadow palette

Het Avani x Morphe eyeshadow palette is echt weer een super super gave samenwerking tussen Morphe en Avani Gregg. Ik ben zelf niet bekend met Avani Gregg, maar het palette en een aantal andere producten uit de collectie ziet er zo goed uit dat ik het allemaal maar kocht. In deze eerste review het oogschaduw palette, kom je gezellig meelezen?

 

Avani x Morphe eyeshadow palette

Het Avani x Morphe eyeshadow palette is een heerlijk kleurrijk palette. Ben je op zoek naar iets nudes en neutraals voor een dagelijkse look? Dan zou ik deze wellicht overslaan. Ben je op zoek naar iets om je creativiteit helemaal mee los te laten en de meest kleurrijke looks te maken? Dan is dit palette ook zeker iets voor jou! Het palette bevat 20 oogschaduw kleuren met een matte of shimmer finish. En daarnaast bevat het ook nog eens 10 kleuren cake liners. Het palette is onder andere bij Morphe zelf te koop voor €34,-. Ik vind dit zelf een prima prijs gezien het palette naast oogschaduw dus ook cake liners bevat.

 

Avani x MorpheAvani x Morphe Avani x MorpheAvani x Morphe Avani x MorpheAvani x Morphe

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Inaudible noise, Lilpapivoni, My fav en Hidden. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Clown, 2016, Madi don’t like en Bruh. Ik vind de derde rij echt super gaaf, deze bevat de volgende kleuren: U mad??, Anulele, I cry en Star emoji. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Beep boop, Chunkin’s Coffee, Anfony en Mama’s fav. De vijfde en laatste rij van de oogschaduw swatches bevat de volgende kleuren: LMAO, Diet, Fishy en Seaweed.

De zesde rij swatches bevat de 10 kleuren uit de Wet ur brush b4 u line selectie. Over deze kleuren ben ik wel echt verbaasd hoe goed de pigmentatie eigenlijk is!! De rij bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Jack & Benny, Pri-Pri, L-dawg, Gretals, Gymnast Mems, ShantiG, Da Beb, Lydster, You en Sonia.

 

 

Make-up look

De eerste make-up look is gemaakt met de volgende kleuren: Op mijn linkeroog Seaweed (matte), Beep Boop (matte), U Mad?? (matte) en 2016 (matte). Op mijn rechteroog Seaweed (matte), Beep Boop (matte),  Anfony (matte) en My Fav (matte). Achter deze make-up look zit overigens nog een grappig verhaal. Het is namelijk aangebracht met zakdoekjes in plaats van een brush! Ik zag dit op TikTok voorbij komen (sorry ik weet je naam niet meer voor credits) en besloot het ook te proberen. Overigens vind ik het best geslaagd al is het niet helemaal clean, het is dan ook een eerste keer. Ik ga dit zeker vaker uitproberen!

 

Avani x MorpheAvani x Morphe

 

De tweede make-up look is geïnspireerd door Dominiqueallisonx. Ik heb hiervoor de liners uit het Morphe x Avani palette gebruikt in de volgende kleuren: Da Beb, Gymnast Mems, Sonia, Gretals, Lydster en You. Deze waren iets lastiger in gebruik dan ik dacht omdat ze heel erg snel opdrogen in het palette. Maar de pigmentatie is wel erg fijn hiervan. Ondanks dat mijn look niet zo heel erg clean is ben ik er wel erg blij mee. Ik ga dit ook zeker vaker uitproberen!

 

Avani x MorpheAvani x Morphe

 

Wat vind jij van het Morphe x Avani oogschaduw palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.