Mijn eerste Morphe PR met oa een mascara

Ik kreeg afgelopen maand mijn eerste Morphe PR pakketje en uiteraard begrijp je wel dat ik daar super enthousiast over was! Ik ben mijn blog begonnen vanaf 0 en alles zelf geïnvesteerd. Om dan steeds meer met merken en zeker mijn favoriete merken te mogen samenwerken is natuurlijk een droom! In deze blog laat ik een gedeelte van mijn gekregen PR zien en ik de volgende blog laat ik het tweede gedeelte zien. Kom je gezellig meelezen?

 

Morphe Luminous setting spray

De Morphe PR product is de Luminous setting spray. De setting spray bevat onder andere Cocoswater, Glycerine en appel extracten en daarbij dus ook een heerlijke tropische geur. De Luminous setting spray zorgt voor een onmiddellijke hydratatie welke tot wel 16 uur aanhoudt. Bovendien heeft de Luminous setting spray een zweet resistentie en vochtigheidsresistentie. Daardoor blijft je make-up langer en beter zitten. Een verpakking van 125 gram kost €18,- bij Morphe zelf. Ik vind dit echt een prima prijs voor een goede setting spray en misschien zelfs nog wel goedkoop vergeleken met andere vergelijkbare merken. Maar dat is juist zo fijn aan Morphe dat het betaalbaar blijft. Ik ben in ieder geval onwijs blij met de setting spray, maar ook de setting mists van Morphe vind ik persoonlijk erg fijn. Ik zou dit product zeker wel opnieuw aanschaffen.

 

Morphe PR

 

Morphe lip gloss

Ik ben zelf niet heel erg fan van lip gloss en gebruik liever een liquid lipstick. Maar de lip glosses van Morphe koop ik weleens regelmatig omdat ze erg mooi zijn als topper en gelukkig niet zo plakken. Allereerst moet ik even zeggen dat ik de verpakkingen altijd echt waanzinnig mooi vind, en het eigenlijk al een beauty opzicht is om op je make up tafel te hebben staan. Morphe heeft een assortiment van 20 verschillende kleuren met een creamy of een shimmer finish. Deze kleur heeft een shimmer finish en is ideaal voor een natuurlijke dagelijkse make-up look of zoals ik hierboven al schreef als een topper op een liquid lipstick. De lip gloss kost €11,- bij Morphe zelf.

 

Morphe PRMorphe PR Morphe PR

 

Colour pencil kleur Bite Me

De kleur Bite me is een hazelnoot bruine kleur welke niet te licht, noch te donker is. Ik heb eigenlijk nog nooit een colour pencil van Morphe uitgeprobeerd, dus dit vond ik ook weleens leuk. En nadat ik erachter kwam dat er ook nog eens een bijpassende liquid lipstick van de kleur Bite Me verkrijgbaar is ben ik helemaal happy. Deze ga ik dus nog zelf nabestellen. De colour pencil is verkrijgbaar in 48 kleuren en kost eigenlijk maar €5,-. Ik heb eigenlijk nooit geweten dat deze zo goedkoop waren en ga er zeker nog een aantal bij bestellen.

 

Morphe PRMorphe PR Morphe PR

 

Morphe The Big Prime lash primer

Vroeger gebruikte ik altijd de dubbele mascara waar je eerst een primer gebruikte (wit) en vervolgens de mascara aanbracht. Daar kreeg ik altijd onwijs mooie lange wimpers mee, maar inmiddels gebruik ik het eigenlijk al een hele tijd niet meer. En ik heb geen idee waarom niet meer. Dat deze lash primer overigens blauw! is, dat is ook helemaal nieuw voor mij. Dus ook hier ben ik heel erg benieuwd naar. The big prime lash primer is verkrijgbaar voor €11,- bij Morphe zelf. De voor-na foto komt zsm nog in een update bij de blog. Ik loop helaas iets achter door een hersenschudding!

 

Morphe PR Morphe PRMorphe PR Morphe PR

 

Make it big mascara

Ook de Make it big mascara heb ik eigenlijk nog nooit uitgeprobeerd van Morphe. Daarbij des te leuker om het als Morphe PR te mogen ontvangen. Ik vind de mascara op het eerste blik er qua design echt mooi uit zien. Het borsteltje ziet er ook erg goed uit en is gelukkig niet te nat. De Morphe make it big mascara is bij Morphe zelf te koop voor €13,-. De blog wordt zsm geupdate met een voor-na foto. Door een hersenschudding loop ik iets achter met mijn make-up looks.

 

Morphe PRMorphe PRMorphe PR

 

Wat is jouw favoriete Morphe product?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.