The Body Shop new make-up products Fall

Ik kreeg een leuk pakketje met wat nieuwe beauty items van The Body Shop toegestuurd. Waaronder een refill lipstick wat echt heel erg interessant is… Kom je gezellig meelezen?

 

The Body Shop – Turn it up mascara

The Body Shop is echt een van mijn meest favoriete merken, dus nieuwe producten uitproberen vind ik altijd erg leuk. Als eerste deze nieuwste Turn it up mascara. De mascara belooft om de wimpers een extra volume, extra krul en extra accent te geven. Dit onder andere met de Community fair trade kokosolie uit Samoa erin. De mascara belooft langdurig te houden en ook veegproof te zijn. Dit moet ik dus zeker gaan uitproberen. De Turn it up mascara is bij The Body Shop te koop voor €15,-

 

The Body ShopThe Body Shop

 

Brow pomade en Lash/brow serum.

De Brow Pomade is een van de allernieuwste producten voor mooie volle en getinte wenkbrauwen. De pomade is heerlijk licht en romig en verkrijgbaar in vier verschillende tinten. Je kunt zelf bepalen of je jouw brows natuurlijk of aanwezig wil hebben door jouw wenkbrauwen te kleuren en in model te brengen. Ik heb zelf de clear variant gekregen wat ook een handige optie is als je al tevreden bent over de kleur van je wenkbrauwen. De brow pomade is te koop voor €14,-.

Vervolgens het lash & brow serum. Je kunt het serum serum ’s ochtends aanbrengen of gewoon ’s avonds na je skincare routine. Het serum bevat onder andere Jamaican black castor oil. Dit zorgt ervoor dat de haartjes van wimpers en wenkbrauwen dikker en voller worden. Ik ben heel erg benieuwd naar dit product en ga het zeker aan mijn dagelijkse routine toevoegen. Mocht je ook willen uitproberen is het lash / brow serum te koop voor €18,- bij The Body Shop.

The Body Shop

 

Refill lipstick

Allereerst begin je met de losse Lipstick bullet, deze is verkrijgbaar voor maar liefst €5,-. Vervolgens kies je een van de 20 verschillende kleuren uit om je de lipstick bullet mee te vullen. Ik vind dit idee echt helemaal super omdat het zonde is om altijd de lege hulsjes van lipsticks maar weg te gooien. Dit is bovendien de eerste keer dat ik lipstick van The Body Shop uitprobeer en ik ben zeker niet teleurgesteld. Hier moet ik gewoon meer van hebben!!

 

The Body ShopThe Body Shop

 

Freestyle multi tasking colour pigments

Ik ontving twee verschillende kleuren van de allernieuwste Freestyle multi tasking colour pigments. In totaal zijn er tien verschillende kleuren verkrijgbaar bij The Body Shop. Je kunt deze creme gebruiken voor je ogen, je lippen en je wangen. De kleuren hebben een matte of een shimmer effect waardoor je ook leuk kunt mixen en matchen. Ik ga zeker proberen om hier eens een lekker lookje mee te maken waarbij ik de crèmes op de ogen, lippen en wangen ga gebruiken. Hou hiervoor mijn TikTok en Instagram Reels zeker in de gaten!

 

The Body ShopThe Body Shop

 

Sheer Touch lip & Cheek tint

Als laatste de sheer touch lip & cheek tinten deze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende tinten voor €12,- per stuk. Je kunt deze gebruiken voor onder andere de lippen en de wangen en de kleuren zijn allemaal opbouwend te gebruiken. Met een laagje heb je een zacht effect met 3 laagjes een opvallend effect en bijvoorbeeld 5 laagjes een intens effect. Met de applicator zijn de tinten gemakkelijk aan te brengen en bij te werken gedurende de dag. Ik vind de Sheer touch persoonlijk erg fijn op de lippen omdat de kleuren erg lang aanhouden en met een laagje echt een mooi natuurlijk maar toch aanwezig effect geven. Zeker een aanrader in jouw beauty bag!

 

The Body ShopThe Body Shop The Body Shop

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.