Vanilla Pumpkin collectie The Body Shop

De herfst is alweer even in het land en met het koudere weer is het heerlijk om thuis onder een warme douche te staan. Uiteraard met de lekkere warme geuren waaronder de bekende Vanilla Pumpkin collectie van The Body Shop… Lees je gezellig mee?

 

Vanilla Pumpkin – Body Butter

De Vanilla Pumpkin collectie van The Body Shop is altijd een groot favoriet en meestal ook snel weer uitverkocht. Het gaat dan ook altijd om een Limited Edition welke altijd in de herfst periode te koop is. De Body Butter is een van de bekendste producten van The Body Shop en ook een van mijn favoriete product. Het aanbrengen gaat heerlijk zacht en gemakkelijk en het trekt erg snel in de huid zonder daarna te plakken bij het aankleden. De Body Butter bestaat onder andere uit Community Fair Trade Sheabutter uit Ghana en Trade Sesam olie uit Nicaragua. Ook de verpakking is weer helemaal aangepast en kan in het PMD afval wanneer deze leeg is.

 

Vanilla Pumpkin

 

Hand Cream

Een Hand Cream is in de koudere periode ook altijd wel welkom. En deze verpakking is altijd een heerlijk formaatje voor in je jas of tas mee te nemen. De Hand Cream bevat onder andere Biologische amandelmelk uit Spanje. De bekende Sheabutter uit Ghana en Babassu olie uit Brazilië. Deze drie heerlijke verzorgende community fair trade ingrediënten zorgen voor heerlijke zachte handen met een lekkere Vanilla Pumpkin geur. Een verpakking van 30 ml kost €7,-.

 

Vanilla Pumpkin

 

Shower Cream

Een van mijn andere favoriete producten van The Body Shop is zeker wel de doucheproducten. In tegenstelling tot goedkopere merken ruik ik hier nog voor langere tijd de heerlijke geur welke ik gebruikt heb. Hoe heerlijk is het dan ook om je dag te starten om te eindigen met deze heerlijke warme Vanilla Pumpkin geur. Deze bevat onder andere vanille extracten uit Madagaskar en heeft alle tinten van de herfst in een heerlijke douche. Een 250 ml verpakking kost €8,- bij The Body Shop waar je een vrij lange tijd mee kunt doen. Ik zou zeggen wees snel voor de collectie volledig is uitverkocht.

 

Vanilla Pumpkin

 

Heb jij de Vanilla Pumpkin collectie al eens uitgeprobeerd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.