Indestructi brow – Soap brows bPerfect cosmetics

Soap brows is nu helemaal de nieuwe trend. Gelukkig had ik dit jaar al als doel om meer met mijn wenkbrauwen te oefenen. Dus ik heb een hoop verschillende soap brows ingeslagen. Ik begin met die van bPerfect cosmetics, want hier was ik al langere tijd benieuwd naar. De indestructi brow ! Kom je meelezen/?

 

Indestructi brow – Soap brows

Ik wilde al dolgraag de Indestructi brow uitproberen van bPerfect cosmetics. Helaas als ik daar nu zelf bestel kunnen er douane kosten bij komen dus daarom had ik nog even gewacht. Maar super blij was ik dat de Indestructi brow toen ineens bij Boozyshop te koop was. Inmiddels heb ik naast deze brow soap ook al een aantal andere gekocht om te proberen (oa Catrice en Essence). En die Browly welke in een Glossybox zat bevalt ook erg goed! De verpakking van deze soap brows vind ik weer erg leuk omdat het mij doet denken aan een oud zeep opberg bakje.

 

De soap brows van bPerfect cosmetics is onder andere bij Boozyshop te koop voor €11,95. De verpakking bevat 40 gram en het product is uiteraard weer cruelty free!

 

Indestructi brow Indestructi browIndestructi brow Indestructi brow

 

Voor-Na foto’s

Het was de eerste keer dat ik deze brow soap gebruikte dus ik heb het nog redelijk mild gehouden. Ik vond deze soap wat lastiger te ”activeren” en op de brush te krijgen dan die van Browly die ik al langere tijd gebruikt. Maar ik vind het resultaat op de voor-na foto (vooral de close up) wel erg mooi. Ik ga zeker nog meer uitproberen met deze indestructi brow soap.

 

Ik gebruik de soap brows met een spoolie en activeer het door een beetje setting spray op de brush te doen. Hierna borstel ik mijn wenkbrauw haartjes wat omhoog. Soms laat ik het even drogen en doe ik het nog een tweede keer. Maar in deze voor/na foto is het 1 laag.

 

Indestructi brow Indestructi brow

 

Welke producten gebruik jij het liefst voor jouw wenkbrauwen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.