Winnie the Pooh x Catrice Cosmetics

Zoals waarschijnlijk gemerkt ben ik wat minder gaan bloggen. Maar ik koop ook wat minder items van de budget merken Catrice en Essence. Voorheen kocht ik elke collectie die uitkwam, maar nu koop ik alleen nog gericht omdat mijn voorraad make-up etc gewoon te groot werd. Toch spraken deze twee producten mij dan wel weer aan! Kom je gezellig meelezen?

 

Winnie the Pooh Make-up remover balm

Ik heb echt een hoop producten uit de Winnie the Pooh x Catrice collectie laten liggen. Een make-up balm gebruik ik wel altijd erg graag, dus naar een budget variant daarvan ben ik altijd wel benieuwd. De make-up remover balm ziet eruit als een super schattige honing pot. Wanneer de balm in contact komt met de warmte van de huid begint deze te smelten als een soort olie waardoor de make-up eigenlijk eraf smelt. Het enige wat je nu eigenlijk nog hoeft te doen is de make-up resten verwijderen met een herbruikbare make-up remover pad en klaar!

Ik ben zelf heel erg tevreden over de make-up remover balm en van mij zou Catrice hiervan zeker een optie mogen maken om een balm in het vaste assortiment toe te voegen. De advies verkoopprijs voor een 50ml verpakking is €6,99.

 

Winnie the Pooh Winnie the Pooh

 

Winnie the Pooh Illuminating Primer

Voor mijn make-up looks gebruik ik graag goedkope primers maar let er dan wel vaak op dat het een hydraterend effect heeft. De Hyaluronzuur in deze primer geeft de huid zeker een heerlijke hydratatie. De Niacinamide in de primer zorgt voor een mooie egale huid. En de Ahorn extracten zorgen ervoor dat de primer heerlijk maar dan ook echt heerlijk ruikt. Ik merk zeker verschil in de opname van mijn foundation en concealer wanneer ik een goede primer en skincare gebruik. Deze primer vind ik gewoon heerlijk en gebruik ik momenteel dagelijks voor mijn make-up looks. Ik zou deze zeker weer opnieuw aanschaffen!

De Illuminating Primer heeft een advies verkoopprijs van €6,99 voor een 30ml verpakking. Je heb hier vrij weinig van nodig voor een goede hydratatie en doet dus zeker een geruime tijd met deze verpakking! De collectie is op veel sites al uitverkocht. Maar mocht je deze twee producten nog ergens vinden zou ik zeker zeggen uitproberen…

 

Winnie the Pooh

 

Heb jij iets gescoord uit de Winnie the Pooh collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.