Jade eyeshadow palette van Beautybay

De kerst collectie van Beautybay met het Opulence palette en The Golden Age palette was weer een echte hit. Maar ook het JADE palette is rond deze tijd uitgekomen. Het palette sprak mij eigenlijk gelijk wel aan, en daarom besloot ik om ook eens een groot Beautybay palette aan te schaffen. Of ik er net zo tevreden over ben lees je dan ook uiteraard in deze blog. Kom je gezellig meelezen?

 

Jade eyeshadow palette

Het Jade eyeshadow palette van Beautybay is echt huge vergeleken met bijvoorbeeld het Opulence palette. Het palette bevat dan ook maar liefst 42 pan oogschaduw!! Hiervan zijn er 24 matte en dus 18 stuks met een shimmer finish. Met meer mattes dan shimmers kun je altijd veel meer kanten op, dus I love it. Eerlijk gezegd ken ik Jade Thirlwall niet qua naam gelijk maar na het opzoeken wist ik wel gelijk wie het was haha. Het Jade eyeshadow palette in samenwerking met Beautybay heeft Jade geïnspireerd op haar liefde voor spiritualiteit en haar passie voor astrologie. Dat zie je ook wel gelijk terug in het design van het palette welke ook echt wel de aandacht trekt. Het palette is vegan, cruelty free en exclusief bij Beautybay te koop voor €35,-

 

Jade eyeshadow paletteJade eyeshadow palette Jade eyeshadow palette Jade eyeshadow paletteJade eyeshadow palette Jade eyeshadow palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Good Vibes Only, Tarot, Dawn, Red Planet, Space Jam, What’s Your Sign Hun? en Angel Of The North. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Halo, 22:22, Sand Dancer, Affirmation, Milky Way, Ethereal en Natural Beauty.

 

 

De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Soul Mate, Galactic, Day Dreamer, Alien, Retrograde, Rose Quartz en Love Aura. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Starry Eyed, Intention, Confetti, Northern Star, Sunshine Skin, Nefertiti en Heritage.

 

 

De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Capricorn, Zodiac, Head In The Clouds, Horizon, Serenity, Jaded en Full Moon. De zesde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Mother Earth, Orion, Chakra, Celestial, Crystal Clear, Tourmaline en Moonlit.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het Beautybay x Jade eyeshadow palette wilde ik de blauwe kleurtjes uit het palette gaan verzamelen. Mijn eerste ooglook is gemaakt met de volgende kleuren: Tourmaline (matte), Celestial (matte), Northern Star (matte), Head in the Clouds (matte), Crystal Clear (shimmer) en Milky Way (shimmer). De eerste kleur (zwarte Tourmaline) had helaas wat fall-out, maar de andere kleuren waren echt super fijn om mee samen te werken. De kleuren hebben een bizar goede pigmentatie en blenden ook onwijs gemakkelijk! Wat mij betreft is dit palette zeker een aanrader!

 

Jade eyeshadow paletteJade eyeshadow paletteJade eyeshadow paletteJade eyeshadow palette

 

Wat vind jij van het Jade eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.