Juvias Place x Melissa eyeshadow palette

Naast het Disco fever palette van Juvias Place kocht ik ook het Melissa palette. Ook dit palette is een mini palette met maar 4 pan, maar eigenlijk alles wat je nodig heb voor een look. Kom je gezellig meelezen?

Juvias Place x Melissa eyeshadow palette

Het Juvias Place x Melissa eyeshadow palette is een echte beauty om te zien. Het formaat is gewoon ideaal wanneer je veel onderweg je make-up doet of onderweg wilt bijwerken. Het past namelijk perfect in elke tas. Bovendien bevat het palette maar 4 pan waarvan 2 mattes, 1 shimmer en 1 loose glitter alles wat je nodig hebt. Eerlijk gezegd twijfelde ik voorheen een beetje of ik deze wel wilde vanwege de vier pan. Maar nu ik hem heb ben ik er onwijs blij mee! Helaas kan ik het palette niet meer op de website vinden, maar mocht je hem nog ergens tegen komen. Twijfel niet!

De rij swatches gaat van boven naar beneden met de volgende kleuren: Extravagante, Moderna, Dominate en Perfeccionista. De swatches zien er echt gorgeous uit en zo samen op een rij ook erg mooi om te gebruiken voor een mooie glam look…

 

Juvias Place x MelissaJuvias Place x Melissa Juvias Place x MelissaJuvias Place x Melissa Juvias Place x Melissa

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik natuurlijk alle kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de donkerste matte kleuren, deze ben ik gaan blenden met de lichtere matte kleur erboven. Ik heb hierna een halve cut crease gemaakt en hier de shimmer aangebracht. Als laatste heb ik een heel klein beetje van de loose glitter in mijn ooghoek aangebracht. Ik ben echt super super enthousiast over hoe goed gepigmenteerd dit palette is. Bovendien had ik gewoon nul fall out en dat met deze kleuren! Ik ben er helemaal weg van en deze komt mooi in mijn Juvia’s collectie om vaker te gaan gebruiken…

 

Juvia's Place x Melissa Juvia's Place x Melissa

 

Wat vind jij van Juvia’s Place x Melissa palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.