35H Hot Spot eyeshadow palette Morphe

Als je op zoek bent naar een goed palette met zowel nudes als wat kleurrijks? Dan kan ik het Morphe Cosmetics 35H Hot Spot eyeshadow palette zeker wel aanraden. Kom je meelezen waarom?

 

Morphe 35H Hot Spot eyeshadow palette

Het Morphe 35H Hot Spot is al een wat ouder palette van Morphe Cosmetics en zit ook nog in de bekende zwarte verpakkingen. Inmiddels heeft elk Morphe palette wel hun eigen voorkant gekregen en bij de 18 pan palettes zijn de zwarte voorkanten ook al vervangen door wat kleurrijks. Persoonlijk vind ik dat ook wel een stuk beter, zo kun je je palettes namelijk veel makkelijker onderscheiden. En zeker als je alles van Morphe natuurlijk heb!

Het 35H Hot Spot palette heeft zoals de naam al doet vermoeden 35 pan oogschaduw met zowel mattes als shimmers. Het palette bevat zowel nudes voor het dagelijkse gebruik als wat kleurrijks voor wat extra’s! Het palette is nog steeds bij Morphe zelf te koop en kost €28,- wat naar mijn mening een goede prijs is voor een mooi Morphe palette…

 

35H Hot Spot 35H Hot Spot35H Hot Spot 35H Hot Spot35H Hot Spot

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Cool Off, Slay Day, Papi, Sandals en Yacht Spot. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Ripple Effect, Pool Floatie, Reflection, Beachfront en Wavemaker. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Alone Time, Ocean Drive, Singled Out, Real Deal en Chillax. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Siesta, Shady Behavior, Caffeine Buzz, Outfit Change en Rally Time.

 

 

De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Stilettos, Strobe Light, Firestarter, Alter Ego en Silent Disco. De zesde rij swatches bevat de volgende kleuren: Babes Night Out, Flaunt, Heat Up, Mami en Party On. De zevende en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: South Beach, Coral Divin, Spotted, Off The Grid en Awe Night Long.

 

 

Make-up look

Het Morphe 35H Hot Spot palette heeft een hoop moois om uit te kiezen maar voor een eerste look wilde ik echt naar de blauwe kleuren gaan. Ik heb voor deze eerste look de volgende kleuren gebruikt: Caffeine Buzz (matte), Ocean Drive (matte), Singled Out (shimmer) en Wavemaker (matte). De gouden shimmerlijn is gemaakt met een loose glitter van Paintglow. Ik ben erg tevreden over deze eerste make-up look met het Morphe palette. Het heeft ook echt weer de gewende Morphe kwaliteit waar ik van houd! Ik kijk erg uit naar nog veel meer looks met het palette!

 

35H Hot Spot 35H Hot Spot

 

Wat vind jij van het 35H Hot Spot eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.