35S Sweet Oasis palette, brushes en mini glosses

De Morphe Sweet Oasis collectie is alweer een tijdje uit. En het nadeel van 1 tot 2 maanden vooruit werken is dat sommige reviews dan ook pas later online komen. Van de Sweet Oasis collectie kocht ik het palette samen met de mini glosses en brushes in een pakket deal. In deze blog laat ik alles daarvan zien, lees je mee?

Sweet Oasis 6 delige brush set

Voordat ik het 35S Sweet Oasis palette laat zien, laat ik eerst even het brush set en het lipgloss set zien. Het Sweet Oasis brushes set bestaat uit zes soorten brushes welke voor oog make-up aan te brengen geschikt zijn. In het set zit: een kleine Chisel Fluff brush, Een grote chisel fluff brush, een Tapered mini blender brush, een pro firm fluff blender brush, een eyeliner brush en een detail smudger brush. De small chisel fluff brush kan gebruikt worden voor kleine details en de large chisel fluff brush kan gebruikt worden om oogschaduw aan te brengen.

De mini blender brush kan gebruikt worden om met preciesheid te blenden. En de pro firm blending fluff brush kan uiteraard ook gebruikt worden om te blenden. De eyeliner brush spreekt eigenlijk voor zichzelf en als laatste de detail smudger brush welke gebruikt kan worden bij de onderste wimperlijn/waterlijn. Het gehele set heeft een waarde van €44,- maar is te koop voor €23,-

 

35S Sweet Oasis35S Sweet Oasis

 

Sweet Oasis mini lip gloss trio

Het mini lip gloss trio bevat drie kleuren welke perfect zijn voor de zomer. De kleur Tipsy een goudroze shimmer lipgloss, de kleur Shimmy heeft een abricozen kleurtje met een shimmer erin. En de kleur Groupie is een warme oudroze kleur. Het gehele setje is te koop voor €18,- wat op €6,- per lipgloss uitkomt.

 

35S Sweet Oasis35S Sweet Oasis 35S Sweet Oasis35S Sweet Oasis 35S Sweet Oasis35S Sweet Oasis35S Sweet Oasis35S Sweet Oasis

35S Sweet Oasis palette

Dan uiteraard naar de hoofdact van deze blog het 35S Sweet Oasis palette. Wat mij betreft een uiterst geschikt palette voor de komende lente en de zomer. Het bevat een hoop mooie frisse kleurtjes maar ook een rijke keuze aan nude en basis kleuren. Het palette heeft een verkoopprijs van €27,- wat ik echt een super goede prijs vind voor deze grote Morphe palettes. Je kunt het palette bij Morphe zelf kopen of bij The Make-up Spot.

 

35S Sweet Oasis35S Sweet Oasis 35S Sweet Oasis35S Sweet Oasis 35S Sweet Oasis35S Sweet Oasis

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Take me Back, Cabana Time, Panoramic Shot, Tranquility en Hideaway. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Windsurf, Rooftop View, Sandbar, Go Barefoot en Shady Spot. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Alfresco, Sundeck Chillin, Sneak a Kiss, Sunbathe en Lazy Days. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Champagne on Ice, Lovestruck, Hibiscus Blossoms, Wanderlust en Vineyard Escape.

De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Just us Two, Revel in It, Private Villa, Picture Perfect en Yacht Life. De zesde rij swatches bevat de volgende kleuren: Island Hop, Sail Away, Coastline Cruise, Infinity Pool en Hidden Cove. De zevende en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Saltwater Dip, Snorkel Sesh, Reef Dive, Secret Lagoon en Do not Disturb.

 

35S Sweet Oasis35S Sweet Oasis 35S Sweet Oasis35S Sweet Oasis 35S Sweet Oasis35S Sweet Oasis 35S Sweet Oasis

 

Make-up looks

Voor beide looks heb ik eigenlijk precies dezelfde kleur gebruikt, alleen van de eerste look heb ik een cut crease gemaakt. Ik heb de kleuren Snorkel Sesh (matte), Picture Perfect (matte) en Private Villa (matte) gebruikt. Net zoals elk Morphe palette eigenlijk ben ik erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Wat mij betreft is dit palette dus zeker weer een aanbeveling.

 

 

Wat vind jij van de Sweet Oasis collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.