A droplet of Magic palette – P.Louise

Mijn eerste Halloween palette van P.Louise is zojuist binnen gekomen. Een echte beauty is het zeker en daarom snel een review van het prachtige A droplet of magic palette… Kom je gezellig meelezen?

 

A droplet of Magic palette

Het A droplet of Magic palette is een van de twee Halloween palettes van het merk P.Louise. Het palette is de vorm van een boek gemaakt met ook een slot erop met een echt werkend sleuteltje. Ik heb zelf al twee boeken van het merk P.Louise welke ook nog eens aan de voorkant verlichten dat vind ik wel jammer dat deze boek dat dan weer mist. Maar verder ziet het er weer echt geweldig uit. Omdat ik er helemaal de Halloween vibes van kreeg moest ik de foto’s natuurlijk ook helemaal in het thema maken! Het A droplet of Magic palette is los verkrijgbaar voor €42,95 of in een bundle met het tweede Halloween palette voor €76,95.

 

A droplet of magicA droplet of magicA droplet of magic

 

Eerste palette

Het palette bevat eigenlijk twee palettes eentje aan de voorkant met een spiegel en een aan de andere kant van het boek welke overigens ook een eigen spiegel heeft. Ik begin met het eerste palette aan de voorkant. Deze schreeuwt namelijk gewoon Halloween en ik vind de kleuren ook erg mooi bij het thema A droplet of Magic passen.

 

A droplet of magic A droplet of magic A droplet of magic A droplet of magic

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Black Magic, Witch’s Brew, You Ghoul Girl, Plou-Ween, Web of Lies en Spell on You. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Double Double, Full Moon, Dead End, Fright Night, Coven en Phantom. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Toil & Trouble, So Bootiful, Nightmare, Trick or Treat, Secret Potion en Thirteen. De swatches zijn echt GEWELDIG. Ik ben de laatste tijd zo een enorme fan geworden van de P.Louise palettes en hiermee alleen nog maar meer!!

 

 

Tweede palette

Het tweede palette bevat aan de bovenkant wat prachtige lila kleuren. Ook hier is weer een onwijs goede verdeling tussen de mattes en de shimmers. De onderste kant van het palette bevat wat oranje en roodachtige kleuren. Ik heb een aantal close ups gemaakt van de prachtige kleuren en vooral de leuke printjes in de pan. Het is altijd erg jammer dat deze altijd zo snel vervagen haha…

 

A droplet of magic A droplet of magic A droplet of magic

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Witch O’Clock, 3AM, Alchemy, Paranormal, Slay the Game en Drop me in It. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Just A Dash, Voodoo, Stir the Pot, Goosebumps, Red Handed en Vampire Kiss. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Hex, Cursed, Hot as Hell, Wicked, Blood Bath en What lies Below. Ook voor deze swatches geld weer dat ze stuk voor stuk geweldig zijn! Bovendien zie ik er een eindeloze mogelijkheid aan make-up combinaties mee.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste look vond ik het wat lastig om te kiezen welke kleuren ik wilde gaan gebruiken omdat ze allemaal zo mooi zijn. Het is wel echt de eerste kant van het A droplet of Magic palette welke mij het meeste aantrok. Eigenlijk ben ik maar gewoon begonnen met wat kleuren. Deze look is ontstaan met de kleuren Black Magic (matte) welke ik geblend heb met de kleur Phantom (matte). Voor de cut crease heb ik de kleuren Coven (shimmer) en Web of Lies (shimmer) gebruikt. De Coven is een beetje een creamy shimmer maar erg goed gepigmenteerd!

 

A droplet of magic A droplet of magic

 

Welke kant van het A droplet of magic polette spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.