Rick and Morty palette Glamlite Cosmetics

Het Rick and Morty palette van Glamlite Cosmetics stond al sinds de lancering op mijn wensenlijstje. Helaas kwam het palette maar niet bij Boozyshop zoals andere Glamlite items. Omdat ik nu toch GhostFace had besteld kon ik deze mooi bestellen… Kom je gezellig meelezen?

 

Rick and Morty eyeshadow palette – Glamlite Cosmetics

Het Rick and Morty palette van Glamlite Cosmetics ziet er echt fantastisch uit. Bij het fotograferen twijfelde ik zelfs even of de lampjes echt licht gaven, maar dat is niet het geval haha. Wel heel erg tof dat het er zo super realistisch en futuristisch uitziet zoals de serie ook is. Het palette bevat maar liefst 30 pan oogschaduw en is bij Glamlite verkrijgbaar voor €34,95. Voor de kwaliteit die ik gewend ben van Glamlite is net iets meer dan 1 Euro per pan oogschaduw echt een super prijs. Snel door naar de swatches because I am so excited! Overigens kun je sinds Gister het palette zelfs bij Boozyshop bestellen voor €42,95. Dit is iets duurder dan bij Glamlite maar het scheelt een hoop aan verzenden en taxes!

 

Rick and Morty Rick and MortyRick and Morty Rick and Morty

 

Swatches

Helaas hebben de swatches uit het Rick and Morty palette geen namen wat een kleine teleurstelling is. De eerste rij swatches bevat dus gewoon de kleuren 1 t/m 6. De tweede rij swatches de kleuren 7 t/m 12. De derde rij swatches de kleuren 13 t/m 18. De vierde rij swatches de kleuren 19 t/m 24. En de vijfde en de laatste rij swatches de kleuren 25 t/m 30. Ik vind de swatches gewoon echt INSANE! De pigmentatie van de Glamlite palettes blijft gewoon een van de beste naar mijn mening. Niet alleen de mattes maar kijk naar die shimmers in de derde rij!!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren van links naar rechts gebruikt. N20 (matte licht groen), N27 (matte donker groen), N21 (matte licht blauwgroen), N 23 (matte blauw), N6 (matte paars) en N25 (matte oranje) gebruikt. Onder als een soort eyeshadow wing heb ik de shimmer kleur N5 gebruikt. All over lid heb ik nog wat van de kleur N1 shimmer white gebruikt. Ik wist niet zeker of ik tevreden was over deze eerste look maar ik heb nog een hoop op de planning met dit prachtige palette. De pigmentatie was weer echt amazing zoals gewend van Glamlite dus wat mij betreft is dit zeker een dikke aanrader!

 

Rick and MortyRick and Morty

 

Wat vind jij van het Rick and Morty palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.