AM to PM eyeshadow palette P.Louise Cosmetics

Het AM to PM is een van de nieuwste eyeshadow palettes van het merk P.Louise Cosmetics. De buitenkant van de verpakking is weer geweldig maar de binnenkant is al helemaal een kleurrijk sprookje. Perfect als je graag creatieve looks maakt! Kom je gezellig meelezen?

 

AM to PM eyeshadow palette P.Louise Cosmetics

Het AM to PM eyeshadow palette is gewoon een fullsize palette te noemen. Het heeft namelijk maar liefst 50! pan oogschaduw en dat voor een super leuk prijsje van maar €49,95 en nu zelfs in de aanbieding voor €34,95 bij P.Louise zelf. Let wel op er komen eventueel nog Douane kosten bij omdat het merk uit de UK komt.

Het palette ziet er van de buitenkant alweer fantastisch uit, de shimmer die het palette geeft als je het beweegt in het licht. Alles past gewoon helemaal bij het plaatje! De binnenkant is gewoon een kleurrijke droom waar ik gewoon helemaal blij van wordt. Daarnaast activeert het ook enorm mijn creativiteit en vraagt het om uitdagingen in mijn make-up looks…

 

AM to PMAM to PM AM to PM AM to PM AM to PM

 

Close Ups

Uit elke rij heb ik gewoon een willekeurige pan uitgekozen om een close up foto van te maken. De verschillende printjes in de pan zijn super leuk en eigenlijk ziet gewoon elke kleur er heel erg goed uit. De color story, de hoeveelheid shimmers en mattes eigenlijk lijkt alles gewoon te kloppen…

 

AM to PM AM to PM AM to PM AM to PM AM to PM

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren: Archives, Tea Party, Mechanism, Chronology en Never Stop. De tweede rij swatches bevat de kleuren: Day By Day, Blue Tick, Hourglass, On the Dot en Reflected. Vooral deze tweede rij spreekt mij erg aan dit lijkt gewoon op een ijspaleis zo prachtig deze kleuren.

 

 

De derde rij swatches bevat de kleuren: Countdown, AM to PM, Best Version, Never Look Back en Keep it 100. De vierde rij swatches bevat de kleuren: Keep On Shining, Tables Turn, Time Will Tell, On the Glow en Dusk till Dawn. Van deze twee rijen is het zeker de tweede welke mij het meeste aan spreekt, de eerste twee zachte pastelkleurtjes met vervolgens drie knallers. Deze combinatie lijkt mij erg mooi samen!

 

 

De vijfde rij swatches bevat de kleuren: Don’t be Late, Innerary, Timeline, No Risk No Magic en Ticking Along. De zesde rij swatches bevat de kleuren: Sunrise, Leave Your Mark, Trust the Timing, Ready Set Go en Wait A Minute. Van deze twee rijen spreekt ook dit keer de tweede rij mij het meeste aan. Deze lijkt gewoon op een prachtige Sunset!

 

 

De zevende rij swatches bevat de kleuren: Stop Watch, New Era, Sunset, Split Second en Tick Tock. De achtste rij swatches bevat de kleuren: Infinities, Gear Up, Sequence, Just A Slice en You’re Invited. Van deze twee rijen is het dit keer de eerste rij die mij het meeste aanspreekt. De eerste roze kleur met de nudes uit deze rij zijn een prachtige combinatie voor een zachte dagelijkse make-up look.

 

 

De negende rij bevat de kleuren: Don’t Disturb, Fresh Direction, Pink Heaven, Wonderland en Rise & Grind. De tiende rij bevat de volgende kleuren: Lilac Skies, Clockwork, Ring The Alarm, PinPoint en Power Hour. En van deze twee rijen is het weer de tweede die mij het meeste aanspreekt. Een prachtige zachte Lilac look is gewoon een match made in heaven…

 

 

Make-up Look

Voor mijn eerste make-up look ben ik begonnen  met de kleur On The Dot (matte) welke ik ben gaan blenden met de kleur Blue Tick (matte). Hierna heb ik een cut crease gemaakt. Ik ben begonnen met de zwarte kleur uit het P.Louise Hocus Pocus Regain Focus palette. Deze heb ik zowel aan de binnenkant als de buitenkant van het oog aangebracht. Hierna heb ik het zelfde gedaan met de kleuren On The Dot, Blue Tick en Day By Day van buiten naar binnen. Van de kleur Countdown (shimmer) heb ik iets onder mijn wenkbrauwen aangebracht.

 

AM to PMAM to PM

 

Full Face

Ik ben echt gewoon sprakeloos van het pigment ik wist gewoon met swatchen al dat deze kleuren GEWELDIG zouden zijn! Het pigment was geweldig het blenden was geweldig. Ik vind de cut crease echt geweldig geworden. Voor mij springen de kleuren gewoon van het scherm af en denk ik dat ik dit wel een van mijn mooiste looks vind. Ook al heb ik pas 5 van de 50 kleuren gebruikt zou ik het palette nu al aanraden haha!

 

AM to PM AM to PM

 

Welke rij uit het AM to PM palette spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.