Mikayla paht two mini palette Glamlite

Met de eerste batch van de nieuwe Mikayla paht two palettes bij Boozyshop greep ik mis. Maar gelukkig werden de palettes weer geleverd en sloeg ik gelijk toe met een aantal andere Glamlite palettes erbij. Vandaag eerst het Mikayla paht two mini palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Mikayla paht two mini palette

Het Mikayla paht two mini palette ziet er alleen al te prachtig uit. En eigenlijk ondanks dat de collectie al een tijdje geleden is uitgekomen zou de collectie ook erg mooi bij de kerst passen. De suede achtige verpakking van het palette in het groen ziet er echt prachtig uit. Maar ook de binnenkant van het palette is weer prachtig. Het Mikayla x Glamlite mini palette bevat 10 pan oogschaduw waarvan de eerste rij uit vijf shimmers bestaat en de tweede rij uit vijf mattes. Het palette is nog steeds bij de Boozyshop te koop voor €20,95 wat echt een top prijs is voor deze kwaliteit.

 

Mikayla paht twoMikayla paht two   Mikayla paht twoMikayla paht two

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Aspire, Blossom, January 23rd, Teddy en The Butterfly. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Charcuterie, Soft Center, Workaholic, Chourico en Tea Time. De swatches zien er zoals gewend van Glamlite weer echt fantastisch uit! Zo in het swatch overzicht zie ik een hoop mooie opties met het palette.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Workaholic (matte), deze ben ik gaan blenden met de kleur Soft Center (matte). Vervolgens heb ik aan de binnenkant wat van de kleur Blossom (shimmer) aangebracht. Alle kleuren waren zo goed gepigmenteerd, maar ook zo gemakkelijk te blenden. De shimmer Blossom was ook echt fantastisch, ik had gehoopt dat deze iets beter zichtbaar zou zijn op de foto want in het echt is deze nog mooier! Ik ben zelf erg tevreden met het eerste resultaat en het is ook wel een look die ik met de feestdagen of zelfs zo zou durven te dragen.

 

Mikayla paht twoMikayla paht twoMikayla paht twoMikayla paht two

 

Wat vind jij van het Mikayla paht two mini eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.