Rose Quartz roller van Huda Beauty

Het Rose Quartz palette van Huda Beauty is een van mijn favoriete palettes van het merk. Maar ook naar de roller uit deze collectie was ik heel erg benieuwd. Ik probeer de afgelopen tijd namelijk mijn skincare routine wat te upgraden… Kom je gezellig meelezen?

 

Rose Quartz roller Huda Beauty

De Rose Quartz roller is alleen al een prachtig product om naar te kijken, het is dan ook zeker een eye catcher op mijn skincare tafeltje geworden! Het kristal staat erom bekend om een ondersteuning te geven bij het verwijderen van negatieve energie. Maar het helpt er ook voor om te zorgen dat serums en masker nog beter worden opgenomen in de huid. En daardoor natuurlijk ook gelijk beter werken.

Waarvoor kun je de Rose Quartz roller gebruiken? Je kunt het gebruiken om de circulatie van de huid te verbeteren. Maar ook voor het verwijderen van toxische stoffen (lymfedrainage) of voor het verminderen van de opgezwollen huid. Bijvoorbeeld onder de ogen! De tool ligt makkelijk en comfortabel in de hand en is erg gemakkelijk in het gebruik. Daarnaast zit er een handig klein roze opbergzakje bij mocht je de roller mee willen nemen. Voor €37,- scoor je deze handige tool al bij Huda Beauty zelf.

 

Rose Quartz Rose Quartz Rose Quartz

 

Hoe gebruik je de Rose Quartz roller?

Je neemt de roller eenvoudig in de handig met natuurlijk de roller naar boven gericht. Beweeg de roller langzaam in een opwaartse beweging over het gezicht van binnen naar buiten. Om de lymfedrainage te verbeteren kun je beginnen vanaf de brug van je neus richting de oren. En vanuit de oren naar je nek en uiteraard kun je het ook op je nek gebruiken om spanningen vrij te laten en te verminderen. Wat ik zelf erg fijn vind is om de tool ook voor het gebruik in mijn beauty fridge te leggen (ca 1-2 uur van te voren, of gewoon continue om echt koel te zijn). In combinatie met een serum of masker trekt de huid minder dus dit kan ik ook zeker aanraden! Je kunt de tool gewoon lekker dagelijks gebruiken voor het beste effect.

 

Rose Quartz Rose Quartz

 

Heb jij al een rose quartz beauty tool in huis? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.