Natasha Denona love eyehadow palette

Daar is die dan (eindelijk)! Mijn allereerste Natasha Denona review… Vorig jaar kocht ik met Black Friday het Natasha Denona Love eyeshadow palette in een onwijs goede sale. Uiteraard is het met zo een high end merk wel fijn om een eerste palette in de sale uit te proberen voor je een smak geld ervoor neerlegt. Hoe bevalt mijn eerste palette? Kom je gezellig meelezen?

 

Natasha Denona love eyeshadow palette

Het Natasha Denona love eyeshadow palette past helemaal in mijn straatje. De kleuren in het palette bevat een hoop moois welke je voor zowel dagelijks kunt gebruiken en ook een hoop moois om je look wat meer glam mee te geven… Het palette bevat 15 pan oogschaduw met een ruime afwisseling tussen mattes en shimmers. Het Love palette kost bij Lookfantastic NL €67,95 wat duurder is dan bijv de meeste Glamlite en Jeffree Star palettes. Deze twee genoemde merken zijn echt waanzinnig goed dus voor deze prijs moet het ook zeker wel wat gaan leveren…

 

Natasha DenonaNatasha Denona Natasha DenonaNatasha Denona Natasha DenonaNatasha Denona Natasha DenonaNatasha Denona Natasha DenonaNatasha Denona

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: First, Lifetime, Heartbeat, Transparent en Trust. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Heart, Giving, Pure Love, Commitment en Blind. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Soul, Passion, Intense, Valentine en Dream. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hele hoge verwachtingen van Natasha Denona had. De palettes zijn namelijk enorm prijzig, maar ik heb ook altijd veel goeds erover gehoord. Toch vond ik sommige swatches voor deze prijs wat tegenvallen als ik het bijv met Jeffree Star of Glamlite vergelijk. Uiteraard is de make-up look het belangrijkste en wellicht doet dit mijn mening nog veranderen…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Heart (matte), Intense (matte) en Valentine (matte). Een van deze kleuren (Heart) vond ik met swatchen niet heel erg overtuigend tov andere rode kleuren die ik ken. Toch ben ik over deze kleur en eigenlijk alle kleuren die ik gebruikt heb tijdens deze eerste make-up look wel erg tevreden. De pigmentatie was erg goed, gewoon super eigenlijk. Het blenden ging gemakkelijk en er was helemaal geen fall-out wat we natuurlijk graag zien. Ik ben dus zeker wel om en wil graag meer van Natasha Denona gaan uitproberen…

 

 

Wat vind jij van het Natasha Denona Love palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.