Bambooo beauty Herbruikbare wattenschijfjes

Sinds vorig jaar zijn steeds meer merken met herbruikbare wattenschijfjes op de markt gekomen. De ene natuurlijke prettiger dan de andere. Zo ook Bambooo beauty. Maar deze herbruikbare wattenschijfjes komen ook gelijk in een waanzinnig mooie verpakking. Kom je gezellig meelezen?

 

Bambooo Beauty – Herbruikbare wattenschijfjes

Het merk Bambooo beauty staat voor sustainable beauty en wil met hun producten bijdragen aan een betere planeet. Dagelijks gooien wij allemaal enorm veel producten weg, waarvan ook veel producten die het milieu belasten. Door een aantal kleine dingen aan te passen kunnen wij allemaal meewerken aan duurzame producten voor het alledaagse gebruik. Neem bijvoorbeeld wattenschijfjes. We gebruiken dit eigenlijk allemaal wel en ook op dagelijkse basis. Wanneer ik meerdere make-up looks maak gebruik ik wel meerdere per dag. Met herbruikbare wattenschijfjes werk ik op mijn manier mee door wegwerp producten te vervangen voor duurzame producten.

 

Bambooo beautyBambooo beauty

 

De herbruikbare wattenschijfjes van Bambooo beauty zijn 3 laags en voelen heerlijk zacht aan. Zo zijn ze ook geschikt voor de meest gevoelige huid! Nu heb ik al vaker geschreven over herbruikbare oftewel wasbare wattenschijfjes. Dus wat maakt deze nou zou bijzonder? Allereerst de verpakking. Het opbergbakje is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vochtige ruimtes. Je kunt deze houder dus mooi in de badkamer zetten zonder bang te zijn dat het gaat schimmelen. In de houder is precies plek voor de 20 herbruikbare wattenschijfjes welke je als set kunt aanschaffen. Ik heb op de foto’s het waszakje ook nog erbij gefotografeerd maar intussen bewaar ik de pads los in de houder en gebruik ik het waszakje om mijn pads regelmatig te wassen.

Het set van 20 stuks bevalt mij erg goed omdat ik soms meerdere per dag nodig heb. Bijvoorbeeld wanneer ik meerdere make-up looks maak of wanneer ik een masker verwijder. Ik heb dus eigenlijk altijd genoeg en grijp nooit mis! Ik vind de pads erg mooi blijven na het gebruik ze verliezen geen vorm en geen werking!

 

Bambooo beautyBambooo beauty

 

Mocht je liever alleen gaan voor de herbruikbare wattenschijfjes dan is het goed nieuws dat beide producten los verkrijgbaar zijn! Het opbergbakje kost €29,99 en het set van 20 wattenschijfjes inclusief wasnet kost maar liefst €19,99. Ik vind beide producten zeker wel hun geld waard en mochten de wattenschijfjes ooit aan vernieuwing toe zijn. Zou ik zeker weer aan Bambooo beauty denken!

 

 

Gebruik jij al herbruikbare wattenschijfjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.