Avatar eyeshadow palette NYX cosmetics

Over het nieuwe Avatar eyeshadow palette van NYX had ik eerst wat mijn twijfels. Ik had namelijk wat recensies gelezen dat de pigmentatie erg tegen zou vallen. Toen ik het palette eenmaal in het echt gezien had en wat swatches uitprobeerde was ik eigenlijk gelijk om. Ik moest het palette hebben! Kom je gezellig meelezen?

 

NYX – Avatar eyeshadow palette

Het Avatar eyeshadow palette van NYX ziet er op het eerste blik al erg interessant en mooi uit. Het design trekt zeker wel het oog en je wilt gewoon de binnenkant zien! En laat de binnenkant nou ook nog eens fantastisch zijn. Gewoon mind blown prachtig! Ik wist eerst niet zo wat ik van de dubbele pan vond omdat ik bang ben dat de kleuren met mekaar gaan mengen. Maar gelukkig valt dit heel erg mee als je voorzichtig bent met je brush blijft alles gewoon mooi netjes. Het palette is onder andere bij de Boozyshop te koop voor €42,95. Daarvoor krijg je 24 pan oogschaduw met een goede afwisseling tussen mattes en shimmers. En de pigmentatie is in tegenstelling tot ik gelezen heb tot zover echt fantastisch! Bekijk de swatches maar hieronder…

 

AvatarAvatar AvatarAvatar AvatarAvatar

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Panopyra, Tulkun Celebration, Coral Queen, Ilu you, Woodsprite en Songcord Sunset. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Unobstanium, Spirit Tree, Tidepool, Azure Waters, Banshee Skies en Flaunt ur Flora. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Biolume Night, Coastal Rocks, Tsaheylu with U, Pandora, Under the fractal reef en Eclipse. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Playful payakan, Ronal’s Grace, Toruk, Viperwolf eyes, Cove of the ancients en Metkayina Reef. Ik had wat mindere recensies gelezen over de pigmentatie maar eigenlijk zien de swatches er gewoon super goed uit!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de twee kleuren Azure Waters (matte) en Unobtanium ( matte). Hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt. De cut crease heb ik opgevuld met de kleuren Biolume Night (shimmer), Banshee Skies (shimmer) en Woodsprite (shimmer). De glitterlijn heb ik gemaakt met Beautybay loose glitters. Het is onwijs lang geleden dat ik een NYX palette heb gebruikt dus ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten van de pigmentatie. Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben en erg tevreden ben met de pigmentatie, het blenden en dat er geen fall out was. Ik wil het palette er eerdaags zeker nog eens bij pakken!

 

 

Wat vind jij van het Avatar eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.