Bloomin Bright collectie >Essence<

De Bloomin Bright collectie van Essence past perfect bij de lente en de kleurtjes en uitstraling van deze collectie maakt eigenlijk gelijk al vrolijk. Ik kocht eigenlijk  de gehele collectie, wat met de leuke Essence prijsjes ook heel goed mogelijk is. Benieuwd?  Kom dan gezellig meelezen…

 

Essence Bloomin Bright beauty blender

Het eerste product uit de Essence Cosmetics Bloomin Bright collectie is deze prachtige beauty blender. En eerlijk gezegd beauty blenders kunnen wij nooit genoeg hebben. De twee kleuren die hoog in de deze collectie staan roze en oranje zijn ook erg mooi geblend hierin en daarin maakt het de blender en eigenlijk de gehele collectie wel heel erg aantrekkelijk. De verkoopprijs van €2,99 maakt het ook nog eens budget proof! Ik vind de beauty blenders van Essence eigenlijk altijd wel erg fijn in het gebruik en omdat regelmatig vervanging belangrijk is koop ik ook liever budget blenders.

 

Bloomin Bright

 

Eyeliner brush

Deze eyeliner brush kun je eigenlijk perfect gebruiken in combinatie met de twee water activated colours uit het eyeshadow & eyeliner palette. Ik vind zulke brushes altijd heel erg prettig in gebruik ook voor shimmer lijnen of glitter lijnen werken deze ideaal. Ik kan er dan ook eigenlijk nooit genoeg van hebben.

 

Bloomin Bright

 

Mattifying stone roller

Ik ben nog niet helemaal bekend met een product als dit. Maar ik wilde het zeker wel een keertje uitproberen. Ik heb niet echt een vette huid of veel shiny plekken maar ik ben wel benieuwd wat voor matterend effect dit ook kan hebben op mijn huid.

 

Bloomin BrightBloomin Bright

 

Bloom Up

De lip glow stick uit deze collectie is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. De eerste kleur Bloom Up is een prachtige oranje getinte lipbalm. De kleur lijkt misschien erg intensief maar uiteindelijk is op de swatch te zien dat het een mooie subtiele kleur geeft. De verkoopprijs van de lip glow stick is €2,49.

 

Bloomin BrightBloomin BrightBloomin BrightBloomin Bright

 

Smilin Bright

Het tweede kleurtje van de lip glow stick is de Smilin Bright, een prachtige roze kleur. En ook hier geldt hetzelfde de kleur lijkt misschien op het eerste blik erg intensief en intimiderend misschien. Maar uiteindelijk is de kleur erg mooi zacht en eigenlijk gewoon heel bruikbaar.

 

Bloomin BrightBloomin BrightBloomin BrightBloomin Bright

 

Blushlighter

Deze prachtige blushlighter is zoals de naam het al doet vermoeden een gecombineerde blush en highlighter. De ene kant bevat een oranje tonen en de andere kant roze tonen. Maar ook gemengd zijn de kleuren heel erg mooi samen (zie swatches hieronder). Mijn eerste indruk van de swatches is wel dat ik met mijn lichte huid erg voorzichtig moet zijn met hoeveel ik gebruik omdat het erg goed gepigmenteerd eruit ziet. De blushlighter heeft een verkoopprijs van €3,99.

 

Bloomin BrightBloomin BrightBloomin BrightBloomin Bright

 

Bloomin Bright eyeshadow & eyeliner palette

Uiteraard is het main item uit deze collectie wel echt het eyeshadow & eyeliner palette. Dezelfde prachtige oranje en roze tonen uit de gehele collectie komen hier ook weer in terug gemengd met wat nudes erin. Wat het palette extra bijzonder maakt is dat er twee kleuren in zitten welke je zowel droog als nat kunt gebruiken. Eerlijk gezegd vond ik de roze droog erg teleurstellen (zie swatch), waarin de oranje droog weer erg goed gepigmenteerd was. Met water geactiveerd waren de kleuren beide heel erg mooi en ik denk dat ik ze ook op deze manier wil gebruiken in een eerste look.

Het palette heeft een verkoopprijs van €6,99 wat een mooi budget prijs is voor een 9 pan palette (eigenlijk 11 pan doordat 2 kleuren zowel droog als nat te gebruiken zijn).

 

Bloomin BrightBloomin BrightBloomin BrightBloomin BrightBloomin BrightBloomin Bright

 

Swatches

Eigenlijk ben ik wel erg tevreden over de swatches. De enige kleur waar ik wat teleurgesteld over ben is de roze kleur in de droge variant. Daarentegen is dezelfde kleur in het nat wel heel erg goed gepigmenteerd. De oranje kleur is zowel droog als nat heel erg goed gepigmenteerd wat dan wel weer erg fijn is.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren N8 (matte), N6 (matte) en N3 (matte) met mekaar geblend. Ik probeerde wat creatiever te worden met vormen maar weet nog niet of ik over deze heel erg tevreden ben. De kleuren zelf waren wel erg fijn en gepigmenteerd om mee te werken.

 

 

Wat vind jij van de nieuwe Essence Bloomin Bright collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.