Blue Blood liquid lipstickset van Jeffree Star

Het Blue Blood liquid lipstickset kocht ik laatst met het equality liquid lipstickset in een enorme sale bij Ici ParisXL. Het set bevat 8 kleuren liquid lipsticks en in deze review swatch ik ze allemaal. Lees je mee?

 

Blue blood liquid lipstick set

Een van mijn nieuwste Jeffree Star Cosmetics aanwinsten is het Blue Blood liquid lipstickset. Inmiddels heb ik naast alle oogschaduw palettes ook alle liquid lipstick sets in mijn stash kunnen toevoegen. Volgens mij hoef ik alleen nog de nudes volume 1 en volume 2 en de reds. Maar nu eerst even de aandacht aan de Blue Blooded want er zitten wat echte beauty’s tussen.

 

Blue blood liquid lipsticksetBlue blood liquid lipstickset

 

Drug Lord

Het allereerste kleurtje Drug Lord is een spierwitte liquid lipstick. Misschien niet zo snel een kleurtje wat ik los zou aanschaffen, maar uiteindelijk vond ik de kleur wel erg gaaf staan. Met de juiste make-up look kan dit wel een echte mooie knaller zijn en de witte kleur kan ook handig zijn voor diverse oogmake-up looks.

 

Blue blood liquid lipsticksetBlue blood liquid lipstickset

 

Ice Tray

Het tweede kleurtje uit het Blue Blood set is Ice Tray. De kleur is wel heel mooi koel maar op een of andere manier kan deze kleur mij niet echt overhalen om deze uit het hele set te kiezen.

 

Blue blood liquid lipsticksetBlue blood liquid lipstickset

 

Jawbreaker

Het kleurtje Jawbreaker is wel echt een van mijn favorieten uit het set. De kleur is mooi helder, goed gepigmenteerd, gemakkelijk/fijn aan te brengen en ziet er gewoon waanzinnig uit. I love it!

 

Blue blood liquid lipsticksetBlue blood liquid lipstickset

 

Blue Velvet

De Blue Velvet leek op het eerste gezicht wat paars overkomen maar is toch echt blauw blauw! En ook zeker een mooi kleurtje.

 

Blue blood liquid lipsticksetBlue blood liquid lipstickset

 

Abused

Het kleurtje Abuses is dan wel weer wat paarsig en had ik dan misschien niet verwacht in dit set. Het is wel een mooie kleur maar ik vind dat sommige paars de tanden altijd zo gelig laat lijken en daarom zou ik deze niet heel snel pakken.

 

Blue blood liquid lipsticksetBlue blood liquid lipstickset

 

Diamond

Het kleurtje Diamond is ook een van mijn favorieten het is een mooie koele heldere lichtblauwe kleur met een kleine hush paars erin. Dit kleurtje ga ik zeker vaker gebruiken.

 

Blue blood liquid lipsticksetBlue blood liquid lipstickset

 

Titanic

Het kleurtje Titanic bevat een shimmer/glitter erin. De kleur leek met swatchen wel wat dieper en gepigmenteerder dan op de lipswatch maar ik ben zeker niet ontevreden erover.

 

Blue blood liquid lipsticksetBlue blood liquid lipstickset

 

Medusa

Het allerlaatste kleurtje uit het Blue Blood liquid lipstickset is Medusa, dit is een beetje een grijze kleur met wat blauw en paarse tinten erin. Het is zeker wel een aparte en een mooie kleur die ik wat meer wil gaan uitproberen.

 

Blue blood liquid lipsticksetBlue blood liquid lipstickset

 

Welk kleurtje is jouw favoriet?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.