Body Butter Wyoming Winter >JeffreeStar<

De allerlaatste review uit de Jeffree Star skincare lijn is de Body Butter Wyoming Winter. Een body butter heb ik nog niet van Jeffree Star skin geprobeerd, dus ik was er wel heel erg benieuwd naar… Kom je gezellig meelezen?

 

Jeffree Star Skin – Body Butter Wyoming Winter

De Body Butter Wyoming Winter verpakking ziet er ook weer prachtig uit. Meestal gebruik ik de Body Butter producten van The Body Shop, maar als Jeffree Star fan moest ik natuurlijk dit nieuwe item ook wel een keer uitproberen. Bij Beautybay kost een 170 gram verpakking ca €35,-. The Body Shop is iets goedkoper maar ik wilde het gewoon graag een keer uitproberen. Dit is het laatste item uit de Wyoming Winter collectie en daarbij dus ook mijn laatste review van deze collectie!  Wat maakt deze Body Butter nou zo bijzonder? Het bevat onder andere Bisabolol welke een verzachtend effect heeft. De Shea Butter erin heeft een hydraterend en verzachtend effect en is zeker een geliefd ingrediënt in Body Butters.

 

Body Butter Wyoming Winter Body Butter Wyoming Winter

 

Verdere ingrediënten

Verder bevat het ook Vitamine E & Cacao Butter welke een anti aging effect hebben en Meadowfoam Seed Oil wat onder andere helpt tegen stretch marks. Hier ben ik zelf dan wel benieuwd naar omdat ik hier genoeg van heb zitten op mijn buik na mijn zwangerschap haha. Hoe gebruik je de Body Butter? Breng een ruime hoeveelheid aan en smeer dit goed uit op de huid. De verpakking ziet er erg goed uit en is ook zeker weer een blikvanger in de badkamer. De lichtblauwe kleur van The Body Butter is zeker een mooie finishing touch eraan en de geur is ook heerlijk fris. Ik blijf dit de komende tijd zeker met plezier gebruiken. En wanneer ik het einde van de pot bereikt heb blijft deze lekker mooi staan als blikvanger…

 

Body Butter Wyoming Winter Body Butter Wyoming Winter

 

Zou jij de Body Butter uit de Wyoming Winter collectie willen gebruiken?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.