Cake liners Beetlejuice x Revolution

Ik gebruik de laatste tijd steeds vaker cake liners/water activated liners in mijn make-up looks. Deze twee van de Revolution x Beetlejuice collectie sprongen er wel heel erg uit! Ook zo benieuwd? Kom dan gezellig meelezen…

 

Revolution x Beetlejuice cake liners

De Revolution x Beetlejuice cake liners zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten Adam en Barbara. De Adam Cake liner is zowel als witte eyeliner te gebruiken maar ook als groene eyeliner door de swirl te mengen. Bovendien krijg je ook nog eens een super handige eyeliner brush bij. Je gebruikt de Cake liner door deze te activeren met water. Ik heb er zelf voor gekozen om de cake liner puur als groene te gebruiken omdat ik voor wit het liefst een gehele witte erbij pak. Met het mengen merk ik dat je intensiteit van de groene kleur zelf vrij kan bepalen door hoeveel je het met mekaar mengt. Wat ik zelf heel erg mooi was is dit lichte mintgroene effect wat ik gekregen heb! De pigmentatie is voor de eerste indruk erg goed en ook de brush werkt erg fijn! Tot zover ben ik dus erg blij ermee.

 

Cake Liners Beetlejuice Cake Liners Beetlejuice Cake Liners BeetlejuiceCake Liners Beetlejuice

 

Revolution x Beetlejuice Barbara Cake Liner

Met deze tweede cake liner kun je ook weer de witte swirl en de zwarte swirl los van mekaar gebruiken. Ook hier heb ik er weer voor gekozen om de twee met mekaar te gaan mengen. Dit kwam uit op een mooie spooky zilveren/grijzen kleur. Ook hier geld hetzelfde dat ik voor een volledige witte of volledige zwarte het liefst zo een erbij pak. Dit tussen effect vind ik juist heel erg mooi! En ook met deze kleur ben ik zelf wel heel erg blij. De Revolution x Beetlejuice cake liners zijn beide nog verkrijgbaar bij de Boozyshop voor €5,95 per stuk.

 

Cake Liners Beetlejuice Cake Liners Beetlejuice Cake Liners BeetlejuiceCake Liners Beetlejuice

 

Gebruik jij weleens cake liners? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.