Camomile cleansing butter – The Body Shop

De Cleansing butter van The Body Shop is altijd altijd een favoriet van mij geweest. Maar ook naar de nieuwe Camomile cleansing butter was ik natuurlijk erg benieuwd. Kom je gezellig meelezen?

 

Camomile cleansing butter

Een milde en goede reiniger zoals deze Camomile cleansing butter van The Body Shop is als make-up liefhebber een absolute musthave! De cleansing butter bevat onder andere Japanse Tsubaki Camellia olie wat ook wel bekend staat als de Japanse roos. Verder bevat het ook nog Kamille olie uit Norfolk.  Je heb een vingertip van de cleansing butter nodig om eenvoudige make-up zoals foundation, lipstick, mascara en/of te verwijderen.Voor een 90 ml verpakking betaal je €15,- bij The Body Shop in de winkels of natuurlijk online.

 

Camomile cleansing butter

 

Hoe gebruik je het? Breng een vingertip hoeveelheid aan over het gezicht je merkt dat de butter zachter begint te worden door de warmte van de huid. Bij het aanbrengen zie je gelijk dat de make-up al begint op te lossen. Hierna hoef je alleen nog een reusable make-up remover pad te gebruiken

 

Camomile cleansing butter

 

De Camomile cleansing butter is getest door 112 vrouwen tussen de 18 en 35 jaar voor een periode van 2 weken waarvan 93% de geur heerlijk vonden! Zelf vind ik geur ook erg lekker en het product voldoet uiteraard ook weer helemaal aan mijn verwachtingen. Ik ga dit product zeker weer opnieuw aanschaffen wanneer mijne leeg is.

Een lege verpakking kun je schoongemaakt bij het PMD afval doen.

 

Camomile cleansing butter

 

Heb jij de cleansing butter van The Body Shop al eens uitgeprobeerd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.