Lucky charms collectie van Morphe

Yah! Een nieuwe Morphe collectie en ook echt eentje waar ik gelijk weer enthousiast van werd. De Lucky Charms collectie bestaat uit een oogschaduw palette, een lipgloss, een brush set en een eye pencil set. Helaas kon ik de laatste niet te pakken krijgen maar het palette gelukkig wel. Ook had ik over de lipgloss inmiddels al veel goeds gelezen dus deze nam ik ook gelijk mee. Kom je gezellig meelezen?

 

Lucky Charms eyeshadow palette

Het Lucky Charms oogschaduw palette is een echte eye catcher. De buitenkant ziet er al heerlijk vrolijk uit, maar de binnenkant maakt je met de mooie kleurtjes gelijk nog vrolijker. Ik vind het heerlijk om zo een palette van Morphe te zien dan sommige merken welke meer nudes of dezelfde nudes continue uitbrengen in een nieuw jasje. Daarom was dit ook echt gelijk een collectie welke mijn oog trok. Het palette kost bij Morphe zelf €25,- wat een prima prijs is voor een palette met 18 pan en voor deze kwaliteit. Benieuwd? Kom dan mee verder lezen…

 

Lucky charmLucky charmLucky charmLucky charmLucky charmLucky charmLucky charmLucky charm

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Hearts, Cereal Milk, Unicorn, Marshallow Magic, Playful en Blue Moon. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Balloons, You’re in Luck, Shooting Stars, Leprechaun, Clovers en Horseshoe. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Imagination, Pot of Gold, Delicious, Clever, Enchanted Forest en Charmed.

 

 

Lucky Charms – Marshmallow Charm lipgloss

De Lipgloss bestelde ik eigenlijk erbij voor de gratis verzending. Maar ik had ook veel goeds over de lipgloss gelezen, zo zou de geur echt waanzinnig lekker zijn. Maar zou het ook een mooie topper zijn. En voor €10,- is dat het uitproberen soms ook nog weleens waard….

 

Lucky charm Lucky charmLucky charm Lucky charm

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Blue Moon (matte), Balloons (matte), You’re in Luck (matte), Shooting Stars (matte), Leprechaun (matte). Ik heb deze make-up look gemaakt op basis van een inspiratie beeld op Instagram. Ik wil graag wat meer dingen uitproberen en het soort wolkjes effect met de de eyeshadow base was een echte uitdaging voor mij. Al met al ben erg tevreden over deze make-up look. Omdat ik ook nog graag wilde zien hoe de make-up look geweest zou zijn als ik de kleuren had doorgetrokken heb ik dit ook nog gedaan. Ook dit vind ik erg mooi maar de eerste met de kleine regenboog vind ik toch net iets mooier.

 

  

 

Wat vind jij van de Luck charm collectie van Morphe?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.