The Jungle Book face serums >Catrice<

Uit de Catrice The Jungle Book collectie kocht ik ook de drie verschillende face serums. Gezien ik deze bijna dagelijks gebruik is een stash hiervan altijd handig. Maar de verpakkingen waren ook te leuk om te laten liggen… Kom je gezellig meelezen?

 

Catrice The Jungle Book face serum – Creamy Kiwi

In totaal zijn er in de Catrice The Jungle Book collectie drie verschillende face serums. De eerste variant genaamd Creamy Kiwi heeft een mooie frisse mintgroene kleur. De face serum is ideaal om mee te beginnen op een frisse huid voordat je je make-up gaat aanbrengen. Het zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd wordt en de make-up langer en beter blijft zitten. Dat de verpakking er ook nog eens super uitziet is natuurlijk ook mooi meegenomen. De Creamy Kiwi variant bevat onder andere Kiwi water, Glycerine en Vitamine E. De verkoopprijs van een 30 ml verpakking is €6,49 wat een zeer goede budget prijs is voor een serum.

 

The Jungle Book

 

Mango Tango

De tweede variant Mango Tango bevat onder andere mango extracten, Glycerine en Vitamine B5 en is een heerlijke verfrissen in jouw nieuwe skincare routine. Hoe kun je de face serums gebruiken? Breng 2 a 3 druppels aan op schone huid en ga daarna verder met je gebruikelijke dagelijkse skincare routine. Alle drie de serums bevatten een heerlijke frisse fruitige geur wat heerlijk is om de dag mee te beginnen!

 

The Jungle Book

 

Wild Watermelon

De laatste Face Serum Wild Watermelon bevat onder andere watermeloen water, Glycerine en vitamine F. Het zorgt voor een goede langdurige hydratatie en verzorging van de huid zonder de huid vettig te maken. Alle serums zijn vrij van olie, vrij van microplastic, vrij van alcohol, vrij van gluten, vrij van parabenen en ook nog eens vegan & cruelty free. Ik ga deze serums de komende tijd heerlijk in mijn skincare routine blijven gebruiken en kan jou dat ook zeker aanraden.

 

The Jungle Book

 

Welke primer zou jouw favoriet zijn?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.