Catrice x Maxim make-up collectie

De Catrice x Maxim make-up collectie sprak mij voornamelijk aan met het oogschaduw palette. Het oogschaduw palette is namelijk de perfecte mix wat je nodig heb voor een mooie herfst look. En dat voor een mooie budget prijs! Kom je gezellig meelezen?

Catrice x Maxim brush

Deze prachtige Catrice x Maxim brush kocht ik voor bij het baked face palette (zie hieronder). De kwast ziet er echt prachtig uit met de mooie gouden handvat en de prachtige volle zachte brush. Ik was zeker wel toe aan een mooie nieuwe brush voor oa mijn bronzer. Intussen heb ik de brush uiteraard ook al een aantal keer getest en omdat de haren een stuk zachter zijn dan ik gewend ben tov mijn vorige brush is het even wennen. Maar het is zeker wel een fijne brush en voor €5,99 heeft deze ook een prima prijs!

 

Catrice x Maxim

Catrice x Maxim Baked face palette

Eerlijk gezegd twijfelde ik een beetje over het baked face palette omdat het vaak erg sterk uitvalt op mijn lichte huid. Het palette is ook echt enorm gepigmenteerd en je moet dus vooral uitkijken dat je niet teveel ervan gebruikt. In dat opzicht is het dus echt een geweldig face palette voor een geweldige prijs van €8,99. Mocht je niet teveel van poespas houden en gewoon de simpele essentials hebben voor een prachtige look zou ik deze ook zeker aanraden. De spiegel in het face palette is ook nog eens handig en de verpakking is vrij stevig en zeker geschikt om onderweg mee te nemen.

 

Catrice x Maxim Catrice x Maxim Catrice x Maxim

Swatches

De swatches gaan als volgt van boven naar beneden: Sunrise, Amore, Beach Vibes en Tan Lines.

 

 

Eyeshadow palette

Het Catrice x Maxim eyeshadow palette is natuurlijk de echte blikvanger van deze collectie. Voor maar liefst €14,99 heb je een prachtig oogschaduw palette met maar liefst 18 prachtige kleuren. De afwisseling tussen mattes en shimmers. Er zitten namelijk maar liefst 10 mattes is en 8 shimmers wat een super verhouding is. Uit het palette zijn het uiteraard de groene en de oudroze kleuren in het palette die mij het meeste aanspreken. Benieuwd naar de swatches? Deze zien er echt fantastisch uit (zie hieronder)…

 

Catrice x Maxim Catrice x Maxim Catrice x Maxim Catrice x Maxim

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Luna, Noa, Signature, Rumors, Truth en Sis. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Dreamer, Forest, Werk, Community, Denny en Left On Red. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: 5 AM, 18/06, Fairytale, Thank You Next, CEO en Spill It.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Spill It (matte), Left On Red (matte), Forest (matte), CEO (shimmer) en 18/06 (shimmer). Ik ben erg tevreden over deze eerste mooie donkere herfstlook met het Catrice x Maxim eyeshadow palette. Op wat fall out na van de kleur Left On Red ben ik echt erg tevreden over de kleuren, de pigmentatie en de blending zoals je ook kunt zien. Ook staat deze kleuren mix erg mooi bij mijn groene ogen…

 

Catrice x MaximCatrice x Maxim        

 

Wat vind jij van de Maxim Giacomo collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.