Cherries & Cheer collectie The Body Shop

Een van de heerlijke nieuwe feestelijke limited edition collecties van The Body Shop is de Cherries & Cheer collectie. Ik mocht een aantal producten uitproberen. Kom je gezellig meelezen?

 

Cherries & Cheer Body Butter

Het eerste product uit de Cherries & Cheer collectie is de Body Butter. In de Vanilla Pumpkin blog vertelde ik al dat dit een van mijn favoriete producten van The Body Shop is. Deze heerlijke geur beloofd al een hoop goeds en ga ik ga hier lekker mee smeren!! De Body Butter bevat onder andere kersen extracten, shea butter uit Ghana en Sesam olie uit Nicaragua. De geur is een heerlijke mix van kersen, amandelmelk en vanilla en beloofd een hydratatie van wel 96 uur lang. De Body Butter is verkrijgbaar voor €18,- voor 200ml bij The Body Shop zelf. Wellicht een leuk cadeautje voor de Sint of Kerstdagen.

 

Cherries & Cheer

 

Shower Gel

Deze heerlijke Shower Gel geeft echt de winterse en feestelijke douche ervaring waar ik de volgende ochtend nog de heerlijke frisse geur van ruik. De Shower Gel bevat onder andere kersen extracten en Community Fair Trade aloë vera uit Mexico. Een verpakking van 250 ml kost €8,- en dat is het ook zeker meer dan waard.

 

Cherries & Cheer

 

Nourishing Body & Massage Oil

Deze Nourishing Body & Massage Oil is voor mij een nieuw product van The Body Shop welke ik ook nog niet van andere collecties ken. Ik ben hier dan ook wel heel erg benieuwd naar om wat nieuws uit te gaan proberen. Je kunt het als Nourishing Body Oil gebruiken om jezelf goed te hydrateren. Of je kunt het samen met je partner gebruiken als heerlijke massage olie. De Olie bestaat voor 99% uit natuurlijke oorsprong ingrediënten. Waaronder de Biologische community fair trade olijfolie uit Italië. Een verpakking van 100ml kost €18,- bij The Body Shop zelf.

 

Cherries & Cheer

 

Body & Space Mist

Ook de Body & Space Mist uit  deze heerlijke Cherries & Cheer collectie is voor mij een nieuw product die ik buiten deze collectie ook nog niet ken. Wel ken ik de Body Mist maar niet dat deze ook voor de ruimte te gebruiken is. Je kunt dus naast jezelf ook je kamer(s) hiermee insprayen voor een heerlijke kerstgeur. Ik heb deze zelf bij de deur staan om heerlijk de gang in te sprayen zodat gasten in een heerlijke geur en stemming binnenkomen. Een verpakking van 100 ml is bij The Body Shop zelf verkrijgbaar voor €14,-.

 

Cherries & Cheer

 

Naar welk product uit deze limited edition Cherries & Cheer ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.